ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ο ΟΜΗΡΟΣ πρωταγωνιστεί στην 1η Γιορτή Εκπαίδευσης στον Πειραιά

Διήμερη γιορτή που διοργανώνεται στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας

Η 1η Γιορτή Εκπαίδευσης στον Πειραιά είναι γεγονός και φέρει τη σφραγίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ.

Η διήμερη γιορτή, που διοργανώνεται στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας, ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 11.30 το πρωί στο Πασαλιμάνι με παρουσιάσεις, workshops, διαγωνισμούς μαγειρικής, bodypainting, tattoo, happenings, μουσική, κέφι, δώρα και πολλές εκπλήξεις στα 15 περίπτερα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College.

Πλούσια εδέσματα και γλυκές δημιουργίες από τους σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, επαγγελματικό μακιγιάζ, tattoo art και bodypainting από τους σπουδαστές του Τομέα Ομορφιάς, workshops και παρουσιάσεις από τα Τμήματα Πληροφορικής, Ναυτιλιακών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αυτοματισμών και Τουρισμού, εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους λιλιπούτειους επισκέπτες από τον Τομέα Παιδαγωγικών & Εργοθεραπείας, συμβουλές διατροφής, ευεξίας και καλής φυσικής κατάστασης από τα Τμήματα Υγείας και Προπονητικής είναι μερικές από τις δράσεις του ΟΜΗΡΟΥ στη μεγαλύτερη γιορτή εκπαίδευσης που έχει γίνει ποτέ στον Πειραιά.

Τις δύο ημέρες θα καλύψουν ειδησεογραφικά οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, ενώ την οπτικοακουστική κάλυψη και τη μουσική επένδυση έχουν αναλάβει τα Τμήματα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας.

Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μικρών Κυκλαδονήσων, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, η Ένωση Απανταχού Μανιατών, ο Σύλλογος Κυθήρων Πειραιά και ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες» που συμμετέχουν σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό μαγειρικής, αναδεικνύοντας τα λαογραφικά και γαστρονομικά χαρακτηριστικά της περιοχής τους.

Την ίδια ημέρα και ώρα 7 το απόγευμα η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ στον Πειραιά (Αλκιβιάδου 122) το 1ο Συνέδριο Ναυτιλιακής Εκπαίδευσης «Sea… your future career» με τη συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111