ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ο ΟΜΗΡΟΣ τιμήθηκε από τους τεχνικούς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα στην Υγεία και Ασφάλεια της Εργασίας

Την Επιστημονική Ημερίδα με θέμα στην Υγεία και Ασφάλεια της Εργασίας που πραγματοποίησαν οι Σύλλογοι Εργαζομένων Τεχνικών Ειδικοτήτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στήριξε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ.

Στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων «Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, αλλά και επιτελείς των Σωμάτων της Εθνικής Άμυνας απηύθυναν χαιρετισμό.

Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ», Νίκος Μακρυπλίδης, εξήρε τις προσπάθειες του Πολιτικού και Στρατιωτικού προσωπικού του ΥΕΘΑ, ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΠΝ & ΠΑ για συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση, ενώ προσέφερε και υποτροφίες σπουδών για την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο 2017-18.

Παράλληλα, ο ΟΜΗΡΟΣ τιμήθηκε με ειδική αναμνηστική πλακέτα για το σύνολο της προσφοράς του στην επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση των ενόπλων δυνάμεων.

Στον προθάλαμο όπου λειτούργησε μικρή έκθεση, οι εκπρόσωποι του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τα ολοκληρωμένα προγράμματα που προσφέρουν το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το Aegean College.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού ΝΣ, η Πανελλήνια Επιστημονική και Επαγγελματική Ένωση Πτυχιούχων Μηχανικών Ανώτατης Εκπαίδευσης Τεχνολογικού Τομέα ΥΕΘΑ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης ΥΕΘΑ, η Ένωση Τεχνικών ΠΝ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τεχνικών Κλάδων Εργαζομένων ΥΕΘΑ.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111