ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚ

Δημοσιεύθηκε το πρόγραμμα Εξετάσεων Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων ΙΕΚ περιόδου 2010. Δείτε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων.

Bazaar στον ΟΜΗΡΟ για καλό σκοπό!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το bazaar την Πέμπτη 16/06/2011 στο κτήριο της οδού Βερανζέρου 3 στην πλατεία Κάνιγγος από τους σπουδαστές των Παιδαγωγικών Τμημάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για την υποστήριξη του οργανισμού προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών ανά τον κόσμο, Χαμόγελο του Παιδιού.

Σαρώνουμε και φέτος τα βραβεία!

Η πρωτιά είναι δική μας και με διάρκεια… Μετά τις διακρίσεις των chef στo 4ο Διεθνές Forum Γαστρονομίας, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του AEGEAN OMIROS COLLEGE σαρώνουν για άλλη μία χρονιά τα βραβεία Young Creative Chevrolet!

Ημέρες Καριέρας:

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο πλαίσιο των Ημερών Καριέρας. Σύσσωμα τα τμήματα Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Διαιτολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Marketing βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ, την πρώτη ελληνική οργάνωση ελευθεροεπαγγελματιών ειδικευμένων ιατρών με αποκλειστικό αντικείμενο την παροχή κατ' οίκον ιατρικών υπηρεσιών σε έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο.


    Ο ΟΜΗΡΟΣ στο YouTube Ο ΟΜΗΡΟΣ στο Facebook Ο ΟΜΗΡΟΣ στο Twitter Ο ΟΜΗΡΟΣ στο FriendFeed Ο ΟΜΗΡΟΣ στο Delicious Ο ΟΜΗΡΟΣ στο Flickr Ο ΟΜΗΡΟΣ στο Tumblr. Ο ΟΜΗΡΟΣ στο Linkedin
Eγκαταστάσεις
Παροχές
Σταδιοδρομία
Βραβεύσεις-Διακρίσεις
Φωτογραφίες
Videos
Κανονισμός ΙΕΚ


 

Αρχική  |  Αναζήτηση  |  Επικοινωνία

Βερανζέρου 3, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα Τηλ. +30 210 3806166 - Fax. +30 210 3304661

Created with Odyssey-CMS