Τηλεφώνησε Τώρα!!
#vresautopousoutairiazei στον Πειραιά!
Αρχική

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά: Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Υποτροφιών 2018!

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά: Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Υποτροφιών 2018!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά προσφέρει υποτροφίες και μοναδικές προσφορές στους νέους ανθρώπους κατοικούν στον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή, στα νησιά του Αργοσαρωνικού, στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Με κορυφαίες αποκλειστικές συνεργασίες στη Μαγειρική, τη Ζαχαροπλαστική, την Ομορφιά, τα Ναυτιλιακά, τη Δημοσιογραφία, την Υγεία, την Πληροφορική και τα Τεχνικά Επαγγέλματα το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά προσφέρει πλήθος επιλογών επαγγελματικής κατάρτισης σε πολύ υψηλό επίπεδο και άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό της κορυφαίας σχολής επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα και κέρδισε:

*Κάνε εγγραφή στην ειδικότητα ΙΕΚ της επιλογής σου και μπες στην κλήρωση για μια από τις 10 υποτροφίες πλήρους φοίτησης που θα δοθούν.

*έκπτωση έως 50% σε όλους τους συμμετέχοντες στην ειδικότητα της επιλογής τους για εγγραφή έως τις 15 Αυγούστου 2018.

Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας επιλέγοντας Υποκατάστημα Πειραιάς και #vresautopousoutairiazei στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά! 

Γνώριζε ότι:

  • Στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική θα σπουδάσεις δίπλα σε κορυφαίους Chefs όπως ο Άκης Πετρετζίκης και Pastry Chefs, όπως ο Στέλιος Παρλιάρος.
  • Στον Τομέα Ομορφιάς θα πάρεις μέρος σε Beauty Shows δίπλα στην Τέτα Καμπουρέλη και θα μάθεις τα μυστικά του επαγγελματικού Μακιγιάζ από τον Αχιλλέα Χαρίτο.
  • Στην Πληροφορική συνεργαζόμαστε με τις πιο δυναμικές ομάδες gamers και τις κορυφαίες εταιρείες IT, είμαστε το μοναδικό ΙΕΚ που διοργανώνει Arduino Day και η πρώτη σχολή που δίδαξε τι σημαίνει 3D Printing (τρισδιάστατη εκτύπωση).
  • Στα Ναυτιλιακά, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά κατέχει ηγετική θέση και εξασφαλίζει συνεργασίες με κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες στο μεγαλύτερο Λιμάνι της χώρας.
  • Στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων οι σπουδαστές μας έρχονται σε επαφή με δεκάδες εταιρείες και έμπειρα στελέχη μέσα από τις Ημέρες Καριέρας (Career Days)!
  • Στον τομέα της Δημοσιογραφίας και του Αθλητισμού, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διακρίνεται για τις μοναδικές εκδηλώσεις (όπως η βράβευση της θρυλικής Ομάδας του Ευρωμπάσκετ 1987 από τον αποκλειστικό συνεργάτη μας και καθηγητή Βασίλη Σκουντή) και τις συνεργασίες με καταξιωμένους δημοσιογράφους και Προπονητές Αθλημάτων.
  • Στον Τομέα της Υγείας (Φυσικοθεραπεία, Βοηθοί Φαρμακείου, Νοσηλευτική, Μαιευτική, Διαιτολογία κλπ) διατηρούμε συνεργασίες δεκαετιών με τις κορυφαίες κλινικές δομές του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, ενώ ενισχύουμε την παρουσία μας στα Τεχνικά Επαγγέλματα με σύγχρονα και ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών (Μηχανοτρονική, Τεχνολογία Τροφίμων κλπ).
  • Στον Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ χτίζει πολύ σημαντικές συνεργασίες με φορείς, ανθρώπους και επιχειρήσεις από το χώρο των τεχνών και του θεάματος και προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα στην Υποκριτική, τη Φωτογραφία, τη Σεναριογραφία, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης για τους σπουδαστές του και στελεχώνει την αγορά εργασίας με εξειδικευμένους επαγγελματίες και στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, 7 στους 10 αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.

*Από το διαγωνισμό εξαιρούνται τα επαγγελματικά σεμινάρια (σσ Security, Barista, Nail Art κ.ο.κ).

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!