Αθήνα: 210-3806166 | Πειραιάς: 210-4190854 | info@omiros.gr
Αρχική

Τελευταίες Ημέρες Εγγραφών ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Τελευταίες Ημέρες Εγγραφών ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και Βρες Αυτό που σου Ταιριάζει στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ! Τελευταίες Ημέρες Εγγραφών!

Κλείσε θέση τώρα και κέρδισε μεγάλες εκπτώσεις έως 50% στα δίδακτρα σπουδών!

Στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική θα σπουδάσεις δίπλα σε κορυφαίους Chefs και Pastry Chefs, στον Τομέα Ομορφιάς θα πάρεις μέρος σε Beauty Shows δίπλα στην Τέτα Καμπουρέλη, στην Πληροφορική συνεργαζόμαστε με τις πιο δυναμικές ομάδες gamers και τις κορυφαίες εταιρείες IT και στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων οι σπουδαστές μας έρχονται σε επαφή με δεκάδες εταιρείες και έμπειρα στελέχη μέσα από τις Ημέρες Καριέρας (Career Days)!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι ο μοναδικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρει τις ειδικότητες "Στέλεχος Κρουαζιερόπλοιου" και "Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής".

Στον τομέα της Δημοσιογραφίας και του Αθλητισμού, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διακρίνεται για τις μοναδικές εκδηλώσεις (όπως η βράβευση της θρυλικής Ομάδας του Ευρωμπάσκετ 1987) και τις συνεργασίες με καταξιωμένους δημοσιογράφους και Προπονητές Αθλημάτων.

Στον Τομέα της Υγείας (Φυσικοθεραπεία, Νοσηλευτική, Μαιευτική, Διαιτολογία κλπ) διατηρούμε συνεργασίες δεκαετιών με τις κορυφαίες κλινικές δομές του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, ενώ ενισχύουμε την παρουσία μας στα Τεχνικά Επαγγέλματα με σύγχρονα και ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών (Μηχανοτρονική, Τεχνολογία Τροφίμων κλπ).

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης για τους σπουδαστές του και στελεχώνει την αγορά εργασίας με εξειδικευμένους επαγγελματίες και στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, το 64% των αποφοίτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.

Please leave this field empty.

Επικοινώνησε Τώρα Μαζί μας!