Τηλεφώνησε Τώρα!!
Διοικητικό Στέλεχος στον Τομέα του Αθλητισμού
Αρχική Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης & Αθλητισμός

Σχολή IEK Sports Management (Διοίκηση Αθλητισμού)

Σχολή IEK Sports Management (Διοίκηση Αθλητισμού)

Καθηγητής

Test Teacher

Τομέας

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης & Αθλητισμός
 • Ειδικότητα

 • Γιατί στον ΟΜΗΡΟ

 • Μαθήματα

 • Εγκαταστάσεις

 • Καθηγητές

 • Πού θα εργαστώ

 • Συνεχίζω σπουδές

 • Το Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα του Αθλητισμού που αποφοιτά από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί να εργαστεί σε:

  -Αθλητικά Σωματεία, Συλλόγους και Ομοσπονδίες.

  -ως διαχειριστής Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

  -Ιδιωτικά ή Δημόσια Γυμναστήρια.

  -Εταιρείες Αθλητικού Management, Marketing & Διαφήμισης.

  -Εταιρείες Αθλητικών Ειδών.

  Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει στους σπουδαστές του δύο υπερσύγχρονα κτήρια: ένα νεοκλασσικό στην Πλ. Κάνιγγος στην Αθήνα και ένα νέο επιβλητικό κτήριο στην “καρδιά” του Πειραιά, πάνω στην Πλατεία Κοραή.

  Οι σπουδαστές μας παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε σύγχρονες αίθουσες και εργαστήρια έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα διδασκαλίας.

  Ο κάτοχος του διπλώματος Στελέχους Διοίκησης Αθλητισμού μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του:

  • στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για να αποκτήσει δεύτερη εξειδίκευση σε συναφή Ειδικότητα.
  • στο Aegean College, σε πιστοποιημένα πρόγραμμα Διοίκησης τα οποία προσφέρονται σε τέσσερα διαφορετικές κατευθύνσεις (streams): Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μάρκετινγκ, Λογιστικής από τον διεθνή φορέα EDEXCEL. Τα προγράμματα οδηγούν αντίστοιχα στους τίτλους Higher National Diploma (HND) in Business (Management, Human Resources Management, Marketing, Accounting).
  • στο προπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων BSc (Hons) Business Administration του Aegean College για να αποκτήσει αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο από κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο και να συνεχίσει σε Μεταπτυχιακό.
  • να παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ ή στο Aegean Omiros Studies.

  Γενική Λογιστική

  Δίκαιο

  Οικονομικά Μαθηματικά

  Στατιστική

  Διοίκηση Επιχειρήσεων

  Τεχνική Συναλλαγών

  Marketing

  Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα

  Οικονομική των Επιχειρήσεων

  Επιχειρησιακές Επικοινωνίες

  Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός

  Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών

  Μεθοδολογία Έρευνας

  Οικονομία και Αθλητισμός

  Οργάνωση Αθλητικών Γεγονότων

  Ιστορία του Αθλητισμού

  Κοινωνική Ψυχολογία Αθλητική Ψυχολογία

  Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού

  *Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, δύο στους τρεις αποφοίτους (64%) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.

  *Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουμε κατασκευάσει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.

  *Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εξασφαλίζει την Πρακτική Άσκηση των σπουδαστών της ειδικότητας χάρη στους στενούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με το χώρο του αθλητισμού μέσα από πολυετείς συνεργασίες με ιστορικά σωματεία, ομάδες και συλλόγους της Αθήνας και του Πειραιά.

  *Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λειτουργεί μια από τις κορυφαίες Σχολές Αθλητικής Δημοσιογραφίας όπου διδάσκουν γνωστοί αθλητικογράφοι με βαθιά γνώση και εμπειρία του χώρου.

  *Τα μαθήματα της ειδικότητας Sports Management διδάσκουν καθηγητές με άρτια ακαδημαϊκή κατάρτιση, αλλά και επαγγελματική εμπειρία καθώς προέρχονται από την Αγορά.

  *Χρησιμοποιούνται σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας (υπολογιστές, προτζέκτορες κλπ) και πρωτοποριακές μέθοδοι (ομαδικές εργασίες, role playing, case studies κλπ).

  *Βρίσκεσαι σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που σου παρέχει τη δυνατότητα να πιστοποιήσεις τις σπουδές σου από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

  *Μπορείς να μάθεις αγγλικά και άλλες ξένες γλώσσες δωρεάν!

  Το Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Αθλητισμού εξειδικεύεται στη Διοίκηση Αθλητικών Ομάδων, Συλλόγων και Φορέων, αλλά και στο «μανατζάρισμα» καταξιωμένων ή ανερχόμενων αθλητών.

  Οι σπουδές Sports Management στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαμορφώνουν στελέχη με οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες και βαθιά γνώση του αθλητικού τομέα στην Ελλάδα και διεθνώς.

  Μεταξύ άλλων, οι sports managers αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μιας αθλητικής ομάδας ή συλλόγου, το management αθλητών, το marketing και την επικοινωνία αθλητικών σωματείων.

  Αναλαμβάνουν, επίσης, θέματα γενικότερης διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης.

  Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ξεκίνα την καριέρα σου ως Sports Manager από μια κορυφαία Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων.

  Οι καθηγητές

  Test Teacher

  Καθηγητήςς
  Προφίλ

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επίλεξε το Παράρτημα που σε εξυπηρετεί και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


The field is required.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!