Τηλεφώνησε Τώρα!!

Είσαι Απόφοιτος ΕΠΑΛ; Αναβάθμισε το απολυτήριό σου στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Είσαι απόφοιτος ΕΠΑΛ;

Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορείς να αποκτήσεις αναγνωρισμένο Δίπλωμα με ένα έτος φοίτησης και να διεκδικήσεις μια θέση στην αγορά εργασίας!

Σύμφωνα με έγκριτη έρευνα της Alco 7 στους 10 αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ βρίσκουν δουλειά στον τομέα των σπουδών τους!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ συνδυάζει τη μακρά εμπειρία 70 ετών με την παροχή σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στην αγορά εργασίας.

Εδώ θα βρεις περισσότερες από 70 σύγχρονες ειδικότητες αναγνωρισμένες από το κράτος και θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις Πρακτική Άσκηση επιχειρήσεις με ισχυρή παρουσία!

Γνώριζε ότι:

  • Στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική θα σπουδάσεις δίπλα σε κορυφαίους Chefs όπως ο Άκης Πετρετζίκης και Pastry Chefs, όπως ο Στέλιος Παρλιάρος.
  • Στον Τομέα Ομορφιάς θα πάρεις μέρος σε Beauty Shows δίπλα στην Τέτα Καμπουρέλη, στην Πληροφορική συνεργαζόμαστε με τις πιο δυναμικές ομάδες gamers και τις κορυφαίες εταιρείες IT και στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων οι σπουδαστές μας έρχονται σε επαφή με δεκάδες εταιρείες και έμπειρα στελέχη μέσα από τις Ημέρες Καριέρας (Career Days)!
  • Στον τομέα της Δημοσιογραφίας και του Αθλητισμού, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διακρίνεται για τις μοναδικές εκδηλώσεις (όπως η βράβευση της θρυλικής Ομάδας του Ευρωμπάσκετ 1987 από τον αποκλειστικό συνεργάτη μας και καθηγητή Βασίλη Σκουντή) και τις συνεργασίες με καταξιωμένους δημοσιογράφους και Προπονητές Αθλημάτων.
  • Στον Τομέα της Υγείας (Φυσικοθεραπεία, Βοηθοί Φαρμακείου, Νοσηλευτική, Μαιευτική, Διαιτολογία κλπ) διατηρούμε συνεργασίες δεκαετιών με τις κορυφαίες κλινικές δομές του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, ενώ ενισχύουμε την παρουσία μας στα Τεχνικά Επαγγέλματα με σύγχρονα και ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών (Μηχανοτρονική, Τεχνολογία Τροφίμων κλπ).
  • Στον Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ χτίζει πολύ σημαντικές συνεργασίες με φορείς, ανθρώπους και επιχειρήσεις από το χώρο των τεχνών και του θεάματος και προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα στην Υποκριτική, τη Φωτογραφία, τη Σεναριογραφία, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης για τους σπουδαστές του και στελεχώνει την αγορά εργασίας με εξειδικευμένους επαγγελματίες και στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, το 64% των αποφοίτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.

*Από το διαγωνισμό εξαιρούνται τα επαγγελματικά σεμινάρια (σσ Security, Barista, Nail Art κ.ο.κ).

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.
Το πεδίο απαιτείται.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!