Τηλεφώνησε Τώρα!!
Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης Επιχειρήσεων
Αρχική

Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές ειδικότητες γύρω από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Οικονομικά. Οι ειδικότητες του τομέα είναι οι εξής: Στόχος μας είναι σύνδεση της επαγγελματικής κατάρτισης με την αγορά εργασίας. Σε αυτό το πλαίσιο φροντίζουμε για την Πρακτική Άσκηση των σπουδαστών σε ένα εξαιρετικά ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και διοργανώνουμε Ημέρες Καριέρας με σκοπό την άμεση απορρόφησή τους από την αγορά εργασίας. Παράλληλα με τις εγκύκλιες σπουδές, οι σπουδαστές διοίκησης επιχειρήσεων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ παρακολουθούν εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια και εκδηλώσεις που τους φέρνουν σε επαφή με την αγορά εργασίας και σπουδάζουν σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που τους ανοίγει πολύ μεγάλες επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές. Οι ειδικότητες του τομέα διδάσκονται σε αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονα εργαστήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα και τα μαθήματα διδάσκουν στελέχη με μακρά επαγγελματική εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό. Τα πλεονεκτήματα των σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας περιλαμβάνουν:
  • Κατέχουμε το ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της οικονομικής ύφεσης, 7 στους 10 αποφοίτους εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.
  • Το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.
  • Έρχεσαι σε άμεση επαφή με την Αγορά Εργασίας και τον χώρο των Επιχειρήσεων μέσα από Ημέρες Καριέρας, σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις, εργασίες πάνω σε πραγματικά case studies και on-the-job training.
  • Διδάσκεσαι σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης των έντονων ρυθμών εργασίας που επικρατούν στην αγορά (time management, stress management, conflict management, body language).
  • Τα μαθήματα διδάσκουν καθηγητές με άρτια ακαδημαϊκή κατάρτιση, αλλά και επαγγελματική εμπειρία καθώς προέρχονται από την Αγορά.
  • Διδάσκεσαι τις πιο σύγχρονες θεωρίες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
  • Γνωρίζεις καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματίες του χώρου των επιχειρήσεων.
  • Έχεις πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ όπου μπορείς να βρεις χιλιάδες τίτλους βιβλιογραφίας και και επιστημονικών περιοδικών.
  • Σπουδάζεις σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που σου παρέχει τη δυνατότητα να πιστοποιήσεις τις σπουδές σου από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.
  • Έχεις τη δυνατότητα να μάθεις αγγλικά και άλλες ξένες γλώσσες δωρεάν!
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει για τις δυνατότητες σπουδών στον Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας!

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Σχετικά Videos

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!