Τηλεφώνησε Τώρα!!
#vresautopousoutairiazei στη Θεσσαλία!
Αρχική

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισα: μοναδικές προσφορές στους 100 Πρώτους Σπουδαστές

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισα: μοναδικές προσφορές στους 100 Πρώτους Σπουδαστές

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ άνοιξε στη Λάρισα για να προσφέρει κορυφαία προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στους νέους ανθρώπους κατοικούν στη Λάρισα, αλλά και την ευρύτερη Θεσσαλία: Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φάρσαλα, Ελασσόνα, Τύρναβος κλπ.

Για να γιορτάσουμε και επίσημα την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους προσφέρουμε ειδικές προσφορές στους 100 Πρώτους που θα κάνουν εγγραφή στο νέο Παράρτημα!

Επικοινώνησε μαζί μας και #vresautopousoutairiazei στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας:

  • Διεύθυνση: Πατρόκλου 14 & Ρούσβελτ.
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 2410-549360.
  • Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας Ειδικότητα και Υποκατάστημα "Λάρισα".

Γνώριζε ότι:

  • Στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική θα σπουδάσεις δίπλα σε κορυφαίους Chefs όπως ο Άκης Πετρετζίκης και Pastry Chefs, όπως ο Νικόλας Στράγγας.
  • Στον Τομέα Ομορφιάς θα πάρεις μέρος σε Beauty Shows δίπλα στην Τέτα Καμπουρέλη και θα μάθεις τα μυστικά του επαγγελματικού Μακιγιάζ από τον Αχιλλέα Χαρίτο.
  • Στην Πληροφορική είμαστε μέλος του Oracle Academy συνεργαζόμαστε με τις πιο δυναμικές ομάδες gamers και τις κορυφαίες εταιρείες IT, είμαστε το μοναδικό ΙΕΚ που διοργανώνει Arduino Day και η πρώτη σχολή που δίδαξε τι σημαίνει 3D Printing (τρισδιάστατη εκτύπωση).
  • Στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων οι σπουδαστές μας έρχονται σε επαφή με δεκάδες εταιρείες και έμπειρα στελέχη μέσα από τις Ημέρες Καριέρας (Career Days)!
  • Στον τομέα της Δημοσιογραφίας και του Αθλητισμού, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διακρίνεται για τις μοναδικές εκδηλώσεις (όπως η βράβευση της θρυλικής Ομάδας του Ευρωμπάσκετ 1987 από τον αποκλειστικό συνεργάτη μας και καθηγητή Βασίλη Σκουντή) και τις συνεργασίες με καταξιωμένους δημοσιογράφους και Προπονητές Αθλημάτων.
  • Στον Τομέα της Υγείας (Φυσικοθεραπεία, Βοηθοί Φαρμακείου, Νοσηλευτική, Μαιευτική, Διαιτολογία κλπ) διατηρούμε συνεργασίες δεκαετιών με τις κορυφαίες κλινικές δομές του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, ενώ ενισχύουμε την παρουσία μας στα Τεχνικά Επαγγέλματα με σύγχρονα και ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών (Μηχανοτρονική, Τεχνολογία Τροφίμων κλπ).
  • Στον Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ χτίζει πολύ σημαντικές συνεργασίες με φορείς, ανθρώπους και επιχειρήσεις από το χώρο των τεχνών και του θεάματος και προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα στην Υποκριτική, τη Φωτογραφία, τη Σεναριογραφία, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης για τους σπουδαστές του και στελεχώνει την αγορά εργασίας με εξειδικευμένους επαγγελματίες και στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, 7 στους 10 αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει. 

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!