Τηλεφώνησε Τώρα!!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δυναμικά στη Λάρισα

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισα

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ ξεκινάει τη δραστηριοποίησή του στη Θεσσαλία σε ένα υπερσύγχρονο κτήριο στην «καρδιά» της Λάρισας.

Το Aegean College και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έρχονται κοντά στους νέους της Λάρισας και της ευρύτερης Θεσσαλίας (Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Καλαμπάκα) προσφέροντας ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ειδικότερα, το κορυφαίο ελληνικό ΙΕΚ προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλής ζήτησης σε τομείς αιχμής για την ελληνική οικονομία, αλλά και την τοπική οικονομία της Θεσσαλίας.

Από την άλλη πλευρά, το Aegean College συνεργάζεται με κορυφαία βρετανικά πανεπιστήμια, όπως το Coventry University (Top 4% παγκοσμίως) και προσφέρει Bachelors και Masters στους τομείς της Υγείας, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Κοινωνικών Επιστημών, της Πληροφορικής και της Ναυτιλίας.

Επισκεφθείτε το Aegean College και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα, γνωρίστε τους πεπειραμένους συνεργάτες μας και ξεκινήστε την καριέρα σας από τον ΟΜΗΡΟ!

  • Διεύθυνση: Πατρόκλου 14 & Ρούσβελτ, Λάρισα.
  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2410-549360.
  • Email: [email protected]

Δείτε φωτογραφίες από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κορυφαίας σχολής επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.
Το πεδίο απαιτείται.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου
Συμπλήρωσε τη Φόρμα!