Τηλεφώνησε Τώρα!!
Ναυτιλιακά
Αρχική

Ναυτιλιακά

Ναυτιλιακά

Ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει στους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες που έχουν να κάνουν με τη διοίκηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων και την εκτέλεση εμπορικών ναυτιλιακών εργασιών. Οι ειδικότητες του τομέα διδάσκονται σε αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονα εργαστήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα. Περιλαμβάνεται επίσης πρακτική άσκηση σε ένα πολύ ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Παράλληλα με τις εγκύκλιες σπουδές, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στα ναυτιλιακά παρακολουθούν εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια και εκδηλώσεις που τους φέρνουν σε επαφή με την αγορά εργασίας και σπουδάζουν σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που τους ανοίγει πολύ μεγάλες επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές. Τα μαθήματα διδάσκουν στελέχη με μακρά επαγγελματική εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό. Οι ειδικότητες του Τομέα Ναυτιλιακών είναι οι εξής:
  • Ναυλομεσίτες ΙΕΚ.
  • Ναυτιλιακά (Διοίκηση Ναυτιλίας).
Τα πλεονεκτήματα των σπουδών Ναυτιλιακών στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ περιλαμβάνουν:
  • Διότι στον ΟΜΗΡΟ έρχεσαι σε άμεση επαφή με την Αγορά Εργασίας και τον κόσμο των Ναυτιλιακών Εταιρειών μέσα από Ημέρες Καριέρας, σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, συνεργασίες με κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες, εργασίες πάνω σε πραγματικά case studies και on-the-job training.
  • Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ αναπτύσσει πολύ δυναμική παρουσία στον Πειραιά -το ναυτιλιακό κέντρο της χώρας και μεγαλύτερο λιμάνι των Βαλκανίων, με ένα κτήριο-στολίδι στην κεντρική Πλατεία Κοραή- και έχει ήδη συνάψει συνεργασίες με κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες για την πρακτική άσκηση και τη μελλοντική απορρόφηση των σπουδαστών του.
  • Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ είναι ο μοναδικός φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης που έχει συνάψει Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Δήμο Πειραιά και συμμετέχει με δυναμική παρουσία σε εκδηλώσεις όπως οι Ημέρες Θάλασσας
  • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, δύο στους τρεις αποφοίτους (64%) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.
  • Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουμε κατασκευάσει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα σε ενημερώσει για τις δυνατότητες σπουδών στον Τομέα των Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε τον Τομέα Σπουδών που σε ενδιαφέρει!


The field is required.


Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!