Τηλεφώνησε Τώρα!!

Νέες τεχνολογίες για την Αισθητική

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η εταιρεία LIDS medical που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο μηχανημάτων της αισθητικής ιατρικής και επικεντρώνεται στις εισαγωγές, εξαγωγές και εμπορία αναλωσίμων άνοιξε τις πόρτες της στις σπουδάστριες του τομέα Αισθητικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

H LIDS medical είναι ηγήτρια στον χώρο της ιατρο – αισθητικής και συνεργάζεται με εταιρείες διεθνούς κύρους.

Στις μέρες μας, ο κάθε αισθητικός έχει στην διάθεσή του ένα σημαντικό αριθμό μηχανημάτων όπως τα laser και τις πολυχρωματικές πηγές ενέργειας που εκτός από άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα μπορούν  σε ορισμένες περιπτώσεις να συμβάλλουν στην καταπολέμηση σημαντικών παθήσεων.

Απαιτείται όμως σωστή εκπαίδευση και δεξιοτεχνία στον χειρισμό.

Οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο και να εκπαιδευτούν πάνω στις κλασικές και νέες τεχνολογίες των αισθητικών μηχανημάτων LASER.

Μοναδική εμπειρία για τις ανερχόμενες αισθητικούς ήταν επίσης η εκπαίδευσή τους στο καινοτόμο μηχάνημα Ιατρο –  Αισθητικής Σώματος LPG, ιατρικά πιστοποιημένο και ελεγμένο που χρησιμεύει για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την χάραξη του περιγράμματος του σώματος αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικό στην μετακαρκινική αποθεραπεία του Λεμφοιδήματος.

Για αλλή μια φόρα το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ πρώτο στις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της Αισθητικής !

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!