Τηλεφώνησε Τώρα!!

Global Game Jam: το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σε διεθνείς εκδηλώσεις Gaming

Δυναμική παρουσία στο 10 Global Game Jam που διεξήχθη από τις 26 ως τις 28 Ιανουαρίου στο κτήριο της Διπλαρείου Σχολής στο Κέντρο της Αθήνας κατέγραψαν σπουδαστές Πληροφορικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Τα Game Jam θωρούνται διεθνώς μια μεγάλη εκδήλωση ανάδειξης νέων ταλέντων που αναδεικνύει την ποιότητα και τις δυνατότητες της υπάρχουσας ψηφιακής βιομηχανίας. Δημιουργούν, επίσης, δεσμούς ανάμεσα στην επιχειρηματική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Το Global Game Jam ισχυροποιεί τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του game development και προσφέρει τη δυνατότητα στους developers να παρουσιάσουν το παιχνίδι που θα δημιουργήσουν σε παγκόσμιο κοινό.

Σε αυτό το τριήμερο επτά σπουδαστές Πληροφορικής συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους κα. Εμμανουέλα Μαρλά συμμετείχαν στην εκδήλωση και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Μάλιστα, κατατέθηκε πρόταση για συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην εκδήλωση gaming White Nights που θα διεξαχθεί στην Πράγα της Τσεχίας 13 και 14 Φεβρουαρίου όπου θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!