Τηλεφώνησε Τώρα!!

Beauty Show 2017: το μέλλον της Ομορφιάς στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Ένα εξαιρετικό Beauty Show γεμάτο κέφι, μεράκι και φαντασία διοργάνωσαν στις 8 Ιουνίου οι σπουδαστές του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και παρουσίασαν τις δημιουργίες τους με την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους.

Η καταξιωμένη nail artist Τέτα Καμπουρέλη, η make-up artist των stars Έλενα Ψωμά, ο fashion designer Δημήτρης Στρέπκος (Celebrity Skin) κι ο hairstylist Παναγιώτης Κουμιώτης ήταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι που αξιολόγησαν και βαθμολόγησαν τις ξεχωριστές δημιουργίες των μελλοντικών beauty experts.

Οικοδέσποινα του event ήταν η εντυπωσιακή δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και καθηγήτρια στα Τμήματα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Μάγδα Τσέγκου, ενώ την οπτικοακουστική κάλυψη ανέλαβε με απόλυτη επιτυχία ο Τομέας Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας.

Σε μια αίθουσα κατάμεστη από φίλους, συγγενείς και καθηγητές οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του τομέα Ομορφιάς ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και ανέδειξαν τις γνώσεις τους στο επαγγελματικό μακιγιάζ, το nail art και την κομμωτική (χτενίσματα νύφης, βραδινό, ανδρικό και extreme).

Σε πολλές περιπτώσεις οι δημιουργοί έγιναν μοντέλα και ανέβηκαν στην πασαρέλα για να δείξουν τις δημιουργίες των συναδέλφων τους.

Επιστέγασμα της προσπάθειας των σπουδαστών ήταν ο ενθουσιασμός, το χειροκρότημα και οι επευφημίες του κοινού που κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων.

Στο Beauty Show 2017 επιστέγασμα και η επιβράβευση των γνώσεων και της επαγγελματικής εμπειρίας που κατέκτησαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη διάρκεια των σπουδών τους.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!