Τηλεφώνησε Τώρα!!

Χειροποίητα Ζυμαρικά με τον Chef Αντώνη Μαρκοζάνη

Σεμινάριο με θέμα Φρέσκα Ζυμαρικά παρακολούθησαν οι σπουδαστές του Τμήματος Μαγειρικής  του ΙΕΚ Όμηρος  

Ο Σεφ Αντώνης Μαρκοζάνης δημιούργησε πολλών ειδών φρέσκα ζυμαρικά με διαφορετικές τεχνικές και άλευρα. Τα πιάτα που δημιούργησαν ήταν τα εξής:

  • Πράσινο τορτελίνι με 4 τυριά
  • Γεμιστό καπελακι με τρούφα και τυρόκρεμα
  • Κασάλτσα με κρέμα γάλακτος, κοτόπουλο και τηγανιτή ρόκα
  • Κόκκινες ταλιατέλες με καπνιστό σολομό
  • Μαύρες ταλιατέλες με γαρίδες
  • Σπαγγέτι καρμπονάρα σε μπεν μαρί
  • Νιόκι με ρόζ σάλτσα μοσχάρι, τρίχρωμες πιπεριές, καπνιστή πάπρικα και μοτσαρέλα
  • Ραβιόλι γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο μα σάλτσα από ζωμό κοτόπουλο βούτυρο και φρέσκο θυμάρι

Σπούδασε δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες και ξεκίνα την καριέρα σου στο ΙΕΚ Όμηρος!

Δείτε εικόνες από το εξειδικευμένο σεμινάριο!

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!