ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Σκοτεινό Διαδίκτυο

Η διάλεξη αυτή προσφέρθηκε δωρεάν και είναι η πρώτη από μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων που θα προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ

Ο Τομέας Πληροφορικής, Ηλεκτρονικών και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ φιλοξενήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Aegean College την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 για μια διάλεξη με θέμα «Το Βαθύ και το Σκοτεινό Internet: Κίνδυνοι και Προφυλάξεις». Εισηγητής ήταν ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Τομεάρχης Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ Όμηρος, M.Sc., M.Ed., CCNA R/S/Sec.

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν εκατοντάδες σπουδαστές από πολλές δημόσιες και ιδιωτικές εκπαιδευτικές δομές της Αττικής οι οποίοι είχαν την τύχη να αλληλεπιδράσουν «ζωντανά» με το Σκοτεινό Διαδίκτυο και να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν εκεί καθώς και τρόπους προφύλαξης απ’αυτούς. Μετά το τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η διάλεξη αυτή προσφέρθηκε δωρεάν και είναι η πρώτη από μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων που θα προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ το 2020, έχοντας επίγνωση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τον κατέστησε επί σειρά ετών ηγέτη στις Τεχνολογικές Επιστήμες και σε όλο το φάσμα των επαγγελμάτων της αγοράς εργασίας.

Είχε προηγηθεί ένα αντίστοιχα επιτυχημένο σεμινάριο για το βαθύ ίντερνετ το Νοέμβριο του 2019 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111