Τηλεφώνησε Τώρα!
Αθήνα: 210-3806166 | Πειραιάς: 210-4190854 | info@omiros.gr

Διάσημα γλυκά από τον Στέλιο Παρλιάρο

Την Δευτέρα 12 Μαρτίου, ο μετρ της Ζαχαροπλαστικής και αποκλειστικός συνεργάτης του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Στέλιος Παρλιάρος, για μία ακόμα φορά αποθέωσε τις γεύσεις και τη σημασία της έννοιας «ΓΛΥΚΟ», στα εργαστήρια επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Αθήνας.

Μοναδικό Μιλφειγ με κρέμα βανίλιας, εκρηκτικό Σεκερ παρε, κολασμένο Τιραμισού και προκλητική Caprese έγιναν ο γευστικός συνδυασμός που απογείωσε τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Αποκλειστικά και δωρεάν όπως πάντα οι τυχεροί σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δίπλα στον καταξιωμένο καθηγητής τους Στέλιο Παρλιάρο, πήραν στα χέρια τους τις πρώτες ύλες και με τις συμβουλές του δημιούργησαν γλυκές απολαύσεις τις οποίες δοκίμασαν όλοι και ταξίδεψαν γευστικά στις χώρες της Μεσογείου.

 

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!