Τηλεφώνησε Τώρα!!

Πειραιάς: ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και Εμπορικός Σύλλογος στα γενέθλια του Ολυμπιακού

Μια λαμπρή γιορτή με μήνυμα «Ερυθρόλευκη Μέρα με Θρυλικές Τιμές» συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ το Σάββατο 10 Μαρτίου τιμώντας τα 93α γενέθλια του Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Τρία περίπτερα στήθηκαν σε κεντρικά σημεία του εμπορικού κέντρου του Πειραιά (Σωτήρος & Αλκιβιάδου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου και Γρ. Λαμπράκη & Σωτήρος).

Το κοινό φωτογραφήθηκε στο ποδοσφαιρικό σκηνικό των περιπτέρων, DJs έπαιζαν μουσική δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα, μοιράστηκαν δωρεάν μπλούζες και εμφανίσεις του συλλόγου, καθώς επίσης και εισιτήρια για αγώνες των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Δεν έλειψαν τα μπαλόνια, τα κεράσματα από τους σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής και το face painting σε παιδιά από σπουδαστές της Αισθητικής και των Παιδαγωγικών.
Επίσης, οι σπουδαστές και καθηγητές της Πληροφορικής δημιούργησαν ένα πρωτότυπο application όπου το κοινό απαντούσε σε ερωτήσεις για την ερυθρόλευκη ιστορία!
Στην εκδήλωσε έδωσε το παρών και ο δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, που έκοψε τη γενέθλια τούρτα του μεγάλου πειραϊκού συλλόγου.

Από την πλευρά του, o Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά κάλεσε τους καταναλωτές να υποστηρίξουν την πειραϊκή αγορά, να συμμετάσχουν στις δράσεις κερδίζοντας πλούσια δώρα και να επωφεληθούν από τις προσφορές που έκαναν τα καταστήματα για την περίσταση.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!