Τηλεφώνησε Τώρα!!

Επισκεφθήκαμε την Ένωση Συντακτών!

Την Δευτέρα 15 Απριλίου η σχολή Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επισκέφθηκε την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Η ιστορία της ΕΣΗΕΑ ξεκινάει το 1914 με ένα θλιβερό γεγονός καθώς συνδέεται με την κηδεία ενός άπορου δημοσιογράφου και την προσπάθεια των συναδέλφων του να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας.

Από τότε έως και σήμερα η ένωση συντακτών είναι η ασπίδα όλων των δημοσιογράφων καθώς στόχος της είναι η περίθαλψη,η ασφάλιση,η πρόνοια και η αλληλοβοήθεια των μελών της.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλη την ιστορία της με λεπτομέρειες και να δουν σπάνιες φωτογραφίες που πλέον μπορούν να χαρακτηριστούν κειμήλια για τον Τύπο.

Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στους σπουδαστές της δημοσιογραφίας η βιβλιοθήκη της Ένωσης καθώς διαθέτει σπάνιες εκδόσεις από σπουδαία δημοσιογραφικά και μη έργα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, κ.Μαρία Αντωνιάδου που με μεγάλη προθυμία ξενάγησε τους ανερχόμενους δημοσιογράφους σε όλους τους χώρους και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να τους μυήσει στα μυστικά του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό!

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!