Ένα Gala Dégustation για λίγους και εκλεκτούς παρατέθηκε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις των τμημάτων Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Αθήνα (Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος) στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου σεμιναρίου προσομοίωσης λειτουργίας εστιατορίου με αγγλικό πρωτόκολλο service.
Σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Οινολογίας-Βαr και Ξενοδοχειακών παρασκεύασαν και παρέθεσαν με απόλυτο επαγγελματισμό, υπό την εποπτεία των καθηγητών τους, ένα γεύμα υψηλού επιπέδου για προσωπικότητες της Γαστρονομίας, της Εστίασης, του Τουρισμού και των Media.
Στην ροτόντα κάθισαν οι κ.κ Ειρήνη Αλβέρτη, Εκπρόσωπος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τίνα Παπαδέλλη, Σύμβουλος Επικοινωνίας και στενή συνεργάτιδα του Pastry Chef Στέλιου Παρλιάρου, Ιάκωβος Απέργης, Chef του Tζανείου Νοσοκομείου Πειραιά, Άγγελος Ρέντουλας, Διευθυντής Γαστρονομικών Εκδόσεων Καθημερινής-Γαστρονόμος και Δημήτρης Κρομμύδας, Πρόεδρος της εταιρείας τροφίμων «Βιολογικό Χωριό».
Οι παρακαθήμενοι στο γεύμα απόλαυσαν πιάτα πολύ υψηλού επιπέδου και διαπίστωσαν από πρώτο χέρι ότι το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ καταρτίζει κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα του Τουρισμού-Επισιτισμού.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους σπουδαστές των τμημάτων Αρχιμαγείρων-Chef, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής και Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και στους καθηγητές που επόπτευσαν τη διαδικασία:
Θαυμάστε στις φωτογραφίες τη σπουδαία δουλειά των σπουδαστών και των καθηγητών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!