Τηλεφώνησε Τώρα!!

Δυναμικό παρών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο Greek Travel Show

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έδωσε δυναμικό παρών στην 2η έκθεση ταξιδιών & διακοπών Greek Travel Show που έλαβε χώρα 4 με 6 Μάιου 2018 στην Helexpo στο Μαρούσι.

Η έκθεση Greek Travel Show αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός και απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς.

Ο καταξιωμένος Pastry Chef και καθηγητής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Στέφανος Διαμαντόπουλος με τη συμμετοχή των σπουδαστών από την σχολή μαγειρικής του ΙΕΚ παρουσίασαν και προσέφεραν νόστιμες παραδοσιακές συνταγές της Θεσσαλικής κουζίνας στους επισκέπτες της έκθεσης.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στηρίζει την τουριστική ανάπτυξη της χώρας και παρέχει με διαφορά κορυφαία προγράμματα σπουδών στα Τουριστικά Επαγγέλματα και τον επισιτισμό όπως ξενοδοχειακά, διοίκηση Τουρισμού, αρχιμάγειρες-Σεφ και ζαχαροπλαστική.

Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει επίκαιρη γνώση και εκπαίδευση δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες, καθώς και μοναδικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης μέσα ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!