Τηλεφώνησε Τώρα!!

Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα – Ημέρες Καριέρας 2019!

Οι σπουδαστές των τομέων Τουρισμού & Επισιτισμού , Ομορφιάς, Υγείας και Διοίκησης & Οικονομίας για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιήσουν το πρώτο τους βήμα προς την επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ χάρη στις Ημέρες Καριέρας 2019 που διοργανώνονται σε Αθήνα και Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, 18-22 Φεβρουαρίου οι Ημέρες Καριέρας διοργανώνονται στην Αθήνα και 25-27 Φεβρουαρίου 2019 στον Πειραιά.

Τα νούμερα και μόνο αποδεικνύουν ποιο είναι το κορυφαίο ΙΕΚ που προσφέρει πραγματική διασύνδεση με την αγορά εργασίας: 471 Ξενοδοχεία, Spa και εστιατόρια που θα εκπροσωπηθούν από 99 διοικητικά στελέχη και θα προσφέρουν στους σπουδαστές 1236 θέσεις εργασίας στα ξενοδοχειακά, 710 στη μαγειρική, 132 στη Ζαχαροπλαστική, 62 στην Αισθητική, 44 στη Φυσικοθεραπεία και 65 στη Διοίκηση Επιχειρήσεων/Λογιστική.

Η επιλογή των συνεργαζόμενων φορέων γίνεται με αυστηρά κριτήρια και με βασικό γνώμονα την βέλτιστη πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών μετά το πέρας της θεωρητικής εκπαίδευσης: με εφόδια τις γνώσεις, την αυτοπεποίθηση και τις επαφές με την αγορά εργασίας δεν είναι τυχαίο ότι 7 στους 10 αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους σύμφωνα με τη μοναδική έγκυρη και επίσημη έρευνα για την επαγγελματική αποκατάσταση στα ΙΕΚ*.

Oι σπουδαστές που συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας έχουν την ευκαιρία να περάσουν από προσωπική συνέντευξη με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που συμμετέχουν και να διεκδικήσουν θέση σε ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Grecotel, Aldemar, Astir Palace, Costa Navarino, Porto Carras, RadissonBlu είναι λίγοι μόνο από τους μεγάλους ξενοδοχειακούς Ομίλους που θα δώσουν το παρών στις Ημέρες Καριέρας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ.

Οι συγκρίσεις περιττεύουν!

*Alco 2016.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!