ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ημέρες Καριέρας 2019

Οι σπουδαστές Αθήνας και Πειραιά μέσα στην αγορά εργασίας!

Ημέρες Καριέρας 2019

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι Ημέρες Καριέρας 2019 που διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά με τεράστια επιτυχία το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σε Αθήνα και Πειραιά για τους σπουδαστές των τομέων Τουρισμού & Επισιτισμού, Ομορφιάς, Υγείας, Διοίκησης & Οικονομίας.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ πραγματοποίησαν το πρώτο τους επαγγελματικό βήμα 18 έως 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και 25 έως 27 στον Πειραιά.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους: εκπροσωπήθηκαν 471 ξενοδοχεία, Spa, εστιατόρια και λοιπές τουριστικές μονάδες από όλη την Ελλάδα- γεγονός πρωτοφανές για ΙΕΚ που προσφέρει σπουδές στον τομέα του Τουρισμού.

Συνολικά 99 στελέχη τουριστικών μονάδων πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με πολύ αυστηρά κριτήρια σε περίπου 1100 σπουδαστές που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν στον πιο δυναμικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προσέλκυση ενός τόσο μεγάλου αριθμού τουριστικών επιχειρήσεων μόνο τυχαία δεν είναι: αποτελεί καρπό της πολύ σκληρής και ποιοτικής δουλειάς που γίνεται σε αίθουσες διδασκαλίας και σε εργαστήρια, αλλά και στο πολύ υψηλό επίπεδο των αποφοίτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που αυτή τη στιγμή εργάζονται στον τουριστικό κλάδο.

Οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που μας περιβάλλουν με εμπιστοσύνη εδώ και πολλά χρόνια υπογράμμισαν το υψηλό επίπεδο των γνώσεων, την επαγγελματική συμπεριφορά και την αυτοπεποίθηση που των σπουδαστών του ΙΕΚ.

Ενδεικτικά συμμετείχαν Grecotel, St.George Lycabettus, Titania,Porto Carras, Zeus, Ledra Hotels, Grand Hyatt, Hip Hospitality, Workathlon, Grand Resort Lagonisi, Electra Hotels, Sbokos Hotel Group και πολλοί ακόμα ξενοδοχειακοί Όμιλοι.

Για άλλη μια χρονιά το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διατηρεί την κορυφή και αποδεικνύει ότι είναι η μοναδική σχολή επαγγελματικής κατάρτισης με τις πραγματικές διασυνδέσεις στην αγορά εργασίας.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111