Τηλεφώνησε Τώρα!!

Τρίπλα Κατράνη στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου οι σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Προπονητικής υποδέχτηκαν τον διεθνή αμυντικό άσσο του Ατρόμητου Αθηνών, Αλέξανδρο Κατράνη.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο του τη φετινή περίοδο με αποτέλεσμα να «σφάζονται» διάφορες ομάδες για την υπογραφή του παρευρέθηκε στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και έδωσε μια ενδιαφέρουσα  συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους νέους αθλητικογράφους.

Συντονίστρια της συζήτησης η γνωστή δημοσιογράφος, τηλεπαρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών και καθηγήτρια στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Χριστίνα Βραχάλη.

Χαμογελαστός και προσιτός ο Αλέξανδρος Κατράνης μίλησε για την καριέρα του έως και σήμερα, για την μεταγραφή στην ιστορική γαλλική ομάδα St ‘Etienne και τον δανεισμό του στον Ατρόμητο που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία για ακόμα μια σαιζόν.

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των σπουδαστών που αφορούσαν στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ακολούθησαν αμέτρητες selfie και αναρτήσεις στα social media και αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι σπουδαστές έγιναν «φίλοι» με τον Αλέξανδρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού είναι σχεδόν συνομήλικοι!

Δείτε αποκλειστικά το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!