Τηλεφώνησε Τώρα!!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο Στήριξης Παιδιού, Εφήβου & Ενηλίκου

Την Τετάρτη 18 Απριλίου οι σπουδαστές των Παιδαγωγικών και Εργοθεραπείας επισκέφθηκαν το κέντρο Συμβουλευτικής παιδιού,εφήβου και ενήλικα.

Το Διαγνωστικό – Θεραπευτικό κέντρο ΣΠΕΕ ιδρύθηκε το 2004 και παρέχει ολοκληρωμένα θεραπευτικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες. Το κέντρο επανδρώνεται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και συνεργάζεται με καταξιωμένους γιατρούς και εξωτερικές ομάδες που εφαρμόζουν θεραπευτικά προγράμματα.

Η φιλοσοφία του κέντρου είναι ανθρωποκεντρική και κάθε θεραπευτική παρέμβαση είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση υποστήριξης τόσο των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν μια δυσκολία (με ειδικές θεραπείες, λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, ψυχοθεραπείες κ.λ.π) όσο των οικογενειών τους ή των φροντιστών τους (με υπηρεσίες ενημέρωσης, εκπαίδευσης και συμβουλευτικής).

Οι σπουδαστές κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους γνώρισαν τα παιδιά του κέντρου και τα απασχόλησαν δημιουργικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως μας υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια του κέντρου κ.Εύα Τριανταφυλλίδου και μίλησε για την κλινική αξιολόγηση και θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά με προβλήματα και διαταραχές ανάπτυξης ή με νοητική αναπηρία.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό!

 

 

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!