Τηλεφώνησε Τώρα!!

Street Relays 2017 Πειραιάς: «Μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά»

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, ο Πειραιάς φιλοξένησε για  4η συνεχή χρονιά τα Street Relays έναν αγώνα σκυταλοδρομίας που διοργανώνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Τάκη Βεντίκου, του ανθρώπου που το 1953 επανίδρυσε το τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού ΣΦΠ, και πραγματοποιήθηκε με σκοπό την υποστήριξη και οικονομική ενίσχυση του 17χρονου πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρόγεου Σαμψάκη, ο οποίος πριν λίγους μήνες τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια προπόνησης και δίνει μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Τα Street Relays 2017 που πραγματοποιήθηκαν με βάση το Πασαλιμάνι υποστήριξαν ο Δήμος Πειραιά, Ο.Π.Α.Ν, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ, το IEK OΜΗΡΟΣ και το Aegean College.

Παρών στα «Πειραιάς Βίκος Street Relays» ήταν ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης με την ιδιότητα του Πρεσβευτή των αγώνων.

Δυναμικό παρών έδωσαν επίσης καθηγητές, σπουδαστές και διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College που έτρεξαν στα 4Χ2.500μ. αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και κέρδισαν εντυπώσεις και μετάλλια.

Στις τέντες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση απόλαυσαν τις λιχουδιές που ετοίμαζαν επιτόπου οι σπουδαστές του τομέα Μαγειρικής, οι δρομείς χαλάρωσαν με το θεραπευτικό μασάζ  που προσέφεραν τα μαγικά χέρια των Φυσικοθεραπευτών της Σχολής, ενώ οι σπουδάστριες Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ δημιούργησαν εντυπωσιακά face painting στα παιδιά.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το Aegean College στηρίζουν όλες τις κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις του Δήμου Πειραιά και προσφέρουν πολύ σημαντικό εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

 

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!