ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Street Relays Πειραιά: Aegean College και ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους

Σκυταλοδρομίες Δρόμου- ένας αγώνας με τεράστια απήχηση

Τα Βίκος Street Relays έρχονται ξανά στον Πειραιά. Για τέταρτη χρονιά οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου- ένας αγώνας με τεράστια απήχηση που έχει γίνει σημείο αναφοράς για την πόλη- θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου στο Πασαλιμάνι.

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες θα τρέξουν και θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την οικογένεια του άτυχου Ανδρόγεου Σαμψάκη, του 17χρονου αθλητή καταδύσεων της Εθνικής Ομάδας που τραυματίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια προπόνησης στο ΟΑΚΑ κι έκτοτε νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Ο Ανδρόγεως έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να αποκατασταθούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έχει υποστεί στον αυχένα και να μπορέσει να υποβληθεί σε θεραπείες που θα του επιτρέψουν να περπατήσει ξανά.

Τα Street Relays, το Aegean College, και το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, οι κορυφαίοι φορείς μεταλυκειακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, μέλη του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ», ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους για τον αγώνα του Πειραιά! Ετοιμάζονται να πάρουν την σκυτάλη και να στηρίξουν τον μεγάλο αγώνα δρόμου στον Πειραιά, με ποικίλους τρόπους, δημιουργώντας τις δικές τους ομάδες στα 4Χ2,500μ. με σπουδαστές και σπουδάστριες, που θέλουν να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα των Street Relays.

«Τα ΙΕΚ Ομηρος  και το Aegean College στηρίζουν όλες τις κοινωνικές-πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Πειραιά, διοργανωτή και των φετινών αγώνων σκυταλοδρομιών στην πόλη μας, στηρίζοντας παράλληλα σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και άλλες δραστηριότητες που έχουν ως στόχο να βγάλουν τον κόσμο έξω από το σπίτι του για να αθληθεί και να ψυχαγωγηθεί.

Το μήνυμα της νέας συνεργασίας με τις σκυταλοδρομίες Street Relays, που οργανώνονται σε πόλεις όλης της Ελλάδας, προέρχεται μέσα από το μότο των αγώνων: «Μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά». Θέλω να πιστεύω ότι το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το Aegean College μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία των αγώνων, που είναι αφιερωμένοι στον αείμνηστο πρωτεργάτη του ερυθρόλευκου στίβου, Τάκη Βεντίκο , ενώ όλοι μαζί θα τρέξουμε και θα συγκεντρώσουμε χρήματα για τον άτυχο 17χρονο αθλητή καταδύσεων, Ανδρόγεω Σαμψάκη», ανέφερε ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου Όμηρος, κ. Νίκος Μακρυπλίδης.

—Επτά δεκαετίες «ζωής» και προσφοράς

Επτά ολόκληρες δεκαετίες μετά την ίδρυσή του – 1946- ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ έχει εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα εκπαίδευσης με βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία.

Έναν οργανισμό με μακρά παράδοση  αλλά με «κεραίες» στραμμένες στο μέλλον. O ΟΜΗΡΟΣ είναι το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα με 1ο Παγκόσμιο Βραβείο στην Πληροφορική,  ενώ κατέχει και ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του βάσει πρόσφατης έρευνας της εταιρείας Alco.

Σήμερα λειτουργεί ως  ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με 70 σύγχρονες ειδικότητες αναγνωρισμένες από το κράτος και ως Aegean College με επίσημη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Το Aegean College συνεργάζεται με κορυφαία Κρατικά Ευρωπαϊκά  Πανεπιστήμια που κατέχουν τις πρώτες θέσεις της βρετανικής και παγκόσμιας κατάταξης και προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα Bachelor και Master πολύ υψηλού επιπέδου, αναγνωρισμένα από το Σ.Α.Ε.Π (Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων) του Υπουργείου Παιδείας.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111