Τηλεφώνησε Τώρα!!

Επίσκεψη σε μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές παγκοσμίως!

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου οι σπουδαστές του Τομέα Ναυτιλίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επισκέφθηκαν τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας Danaos Corporation, η οποία συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους ανεξάρτητους πλοιοκτήτες Container Ships και δημιουργίας εξειδικευμένων λογισμικών για ναυτιλιακές εταιρείες.

Το ξεχωριστό πλεονέκτημά τους στην προηγμένη τεχνολογία της ναυτιλίας και η μακροχρόνια ιστορία της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας και της περιβαλλοντικής ευθύνης βοήθησαν να δημιουργήσουν άρρηκτους δεσμούς με τους πελάτες τους.

Οι σπουδαστές των Ναυτιλιακών είχαν την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσουν τον κ. Λαδά, DPA και HR manager της εταιρείας, ο οποίος τους μίλησε για την ιστορία του Ομίλου, τις ευκαιρίες και τις κρίσεις που αντιμετωπίστηκαν διαχρονικά στους Οικονομικούς κύκλους της Παγκόσμιας Ναυτιλίας.

Ο διακεκριμένος manager δεν δίστασε να υποδείξει μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία του προτάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα στην Ναυτιλία και μίλησε στους νέους σπουδαστές για τις προοπτικές του κλάδου για τα επόμενα χρόνια.

Το μέλλον της Ελληνικής Ναυτιλίας περνάει από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ !

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!