Τηλεφώνησε Τώρα!!

Νηστίσιμη δημιουργική κουζίνα από τον Γιάννη Μάργαρη

Χταπόδι καρπάτσιο, fluid gel yuzu, πίκλες παντζάρι-σέλερυ, γαρίδες κανταΐφι, ταρτάρ φρούτων, μαύρη μαγιονέζα νηστίσιμη, χαβιάρι γρεναδίνης: αυτές είναι μερικές από τις gourmed νηστίσιμες δημιουργίες που δημιούργησε στα εργαστήρια μαγειρικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Aθήνας,  την Τρίτη 13 Μαρτίου, ο Γιάννης Μάργαρης  Chief executive του Kitchen Lab – Akis Petretzikis.

Σε ένα μοναδικό σεμινάριο δημιουργικής σαρακοστιανής κουζίνας, ο Γιάννης Μάργαρης δίδαξε έξυπνους τρόπους παρασκευής σαρακοστιανών πιάτων με συνδυασμούς ευφάνταστων υλικών που εξελίσσουν την παράδοση.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!