ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Ο ΟΜΗΡΟΣ σάρωσε στα Education Awards

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα με τη βράβευσή του στην εκδήλωση Education Business Awards 2017 που διοργάνωσε την Παρασκευή 5 Μαΐου στην Αθηναΐδα η Boussias Communications.
Στην εκδήλωση που έχει ως κύριο στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης και πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη Αθηναΐδα, το Aegean College τιμήθηκε με τα βραβεία για τη Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, το Δεσμό με την Κοινωνία και την Online & Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από τους χώρους της πολιτικής, του αθλητισμού, του πολιτισμού και φυσικά της εκπαίδευσης.
Η Managing Director του Aegean College, κα Κωνσταντίνα Μακρυπλίδη, δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της απονομής:
«Αυτά τα βραβεία αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών όλων όσοι εργαζόμαστε στο Aegean College: ακαδημαϊκού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού. Στόχος μας είναι να βελτιστοποιήσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία και να δημιουργήσουμε επαγγελματίες που θα εργάζονται με κοινωνική υπευθυνότητα και ηθικά κριτήρια. Στα 70 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος  ΟΜΗΡΟΣ καινοτομεί και παραμένει πάντα πρωτοπόρος στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας. Συγχαρητήρια σε όλους!».

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111