Τηλεφώνησε Τώρα!!

Ο ΟΜΗΡΟΣ πρωτοπορεί με το 1ο Ναυτιλιακό Συνέδριο στον Πειραιά

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ απέδειξε ότι αποτελεί την κορυφαία επιλογή σπουδών στα Ναυτιλιακά διοργανώνοντας το 1ο Ναυτιλιακό Συνέδριο στον Πειραιά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου στο κέντρο της πόλης (Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή-Δημοτικό Θέατρο).  
Το συνέδριο με τίτλο «OMIROS Shipping Career Conference/ Sea… your future career-Σπούδασε Ναυτιλιακά & γίνε το μέλλον της Ναυτιλίας στην Ελλάδα του σήμερα» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη και του υπουργού κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Το συνέδριο διεξήχθη στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας και της 1ης Γιορτής Εκπαίδευσης.

Το συνέδριο που διοργανώθηκε από τη Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College, χαιρέτισε επίσης ο κ. Νικόλαος Μακρυπλίδης, Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΟΜΗΡΟΣ», ενώ ενδιαφέρουσες ήταν οι ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών από το χώρο της Ναυτιλίας.

Μεταξύ άλλων μίλησαν οι:
• κ. Σωτήριος Καρπούζης, Director & Senior Advisor, Sinokor Maritime, South Korea
• κ. Γεώργιος Βασιλάκης, Managing Director, Optimum Ship Services (Scorpio Group, Monaco)
• κ. Ισίδωρος Παχουνδάκης, Training Director, Phoenix Registry of Shipping
• Cpt Σπυρίδων Κοτζιάς, Master Mariner, Minerva Marine Inc.
• κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Logistics
• κ. Ιωάννης Δάγκινης, Α’ Μηχανικός Ε.Ν., Υπ. Δρ. Πανεπιστημίου Αιγαίου
• Mrs. Laura Maska, Representative of Canterbury CC University (UK), Head of Postgraduate Programmes AOC

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος του Περιοδικού «Εφοπλιστής», κ. Διονύσιος Νοταράκης.

Με τη διοργάνωση αυτού του συνεδρίου, το οποίο υποστήριξαν ο Δήμος Πειραιά, το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και πλήθος ναυτιλιακών εταιρειών και επιχειρήσεων του κλάδου, το Aegean Omiros College απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι η κορυφαία επιλογή σπουδών στα Ναυτιλιακά.

Μάθετε περισσότερα για τα κορυφαία προγράμματα που προσφέρει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στα Ναυτιλιακά και για το αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά (MSc Shipping) που προσφέρει το Aegean College σε συνεργασία με κρατικό βρετανικό Πανεπιστήμιο.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!