Τηλεφώνησε Τώρα!!

Τα Παιδαγωγικά ανέβασαν τον Μορμόλη στο Θέατρο Σταθμός!

Οι σπουδαστές του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ την Τετάρτη 26 Ιουνίου ανέβασαν το κλασικό θεατρικό έργο για παιδιά «Ο Μορμόλης» του γερμανού συγγραφέα Ράινερ Χάχφελντ.

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή το 1973  από την Ξένια Καλογεροπούλου και έκτοτε δεν έχει πάψει να γοητεύει μικρά, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Σταθμός στο Μεταξουργείο και αποτέλεσε τον καρπό της συνεργασίας ανθρώπων του ΙΕΚ που εμπλέκονται με διάφορους τομείς όπως τα  Παιδαγωγικά, η Υποκριτική, η Αισθητική Τέχνη και το Μακιγιάζ.

Τους ρόλους του έργου ενσάρκωσαν οι σπουδάστριες παιδαγωγικών Καίτη Χατζηιωάννου, Μαρία-Χριστίνα Μιχαηλίδου, Elena Dubinina, Παρασκευή  Χαλκιά, Ειρήνη Κολοβού, Σοφιά Ρηγανά,  Δέσποινα Τουρλίδα, αλλά και ο καθηγητής Φυσικοθεραπείας Στέλιος Κολομβούνης!

Συντελεστές της παράστασης!

🔸Διασκευή-Σκηνοθεσία: Ερωφίλη Λέκκα.
🔹 Βοηθός Σκηνής: Δημαρά Ειρήνη.
🔸 Σκηνικά: Άννα Αργυράκη.
🔹 Εκμάθηση Τραγουδιών: Βαγγέλης Κωστόπουλος.
🔸 Μουσική Επένδυση-Κοστούμια: Όλη η Ομάδα.
🔹 Μακιγιάζ: Τομέας Αισθητικής ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ .
🔸 Υπεύθυνη: Χαρά Κοντοχρήστου.

Η θεατρική παράσταση αποτελεί κάθε χρόνο το αποκορύφωμα των δράσεων του τομέα Παιδαγωγικών και της ειδικότητας Β. Βρεφονηπιοκόμων και ο «Μορμόλης» απέδειξε και φέτος την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον ΟΜΗΡΟ!

Δείτε video από την παράσταση!

Και του χρόνου!

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!