Τηλεφώνησε Τώρα!!

«Ήρωες από την Αστεριάδα» στο θεατρικό σανίδι

«Ήρωες από την Αστεριάδα» τιτλοφορείται ο τίτλος της φετινής παιδικής θεατρικής παραγωγής του Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, που ανέβηκε στο θέατρο Σταθμός την Τετάρτη 14 Ιουνίου εκπλήσσοντας τους μικρούς και μεγάλους θεατές.

Το θεατρικό έργο σε κείμενο της Ερωφίλης Λέκκα, καθηγήτριας θεατρικής αγωγής, συνδύασε τα βαθιά ανθρωπιστικά μηνύματα με το λεπτό χιούμορ, ενώ το ανέδειξαν με την υποκριτική τους παρουσία στη σκηνή οι σπουδάστριες που ενσάρκωσαν τους κεντρικούς ρόλους.

Υψηλή υποκριτική τέχνη, έντεχνοι αυτοσχεδιασμοί, δραματικότητα και πάθος ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία που διέκριναν τις πρωταγωνίστριες. Τα λιτά, αφαιρετικά σκηνικά της Ζωής Ακαμιωτάκη, καθηγήτριας εικαστικών, υπογράμμισαν άψογα την αντίθεση των δύο κόσμων, Ονειροχαλάστρας και Αστεριάδας.

Η υποβλητική μουσική του Ορέστη Ιωαννίδη, τελειόφοιτου σπουδαστή μουσικής τεχνολογίας, μετέφερε με ευαισθησία τις ιδέες του έργου.Η μεταμόρφωση των προσώπων στους χαρακτήρες του έργου από τις σπουδάστριες αισθητικής τέχνης ολοκλήρωσε τη μαγεία του παραμυθιού.Tέλος την αφίσα της παράστασης επιμελήθηκε η σπουδάστρια του τομέα Γραφιστικής, Ελεωνόρα Αθανασάκη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!