Τηλεφώνησε Τώρα!!

Ο Πάνος Σόμπολος στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Έχει ζήσει από κοντά πολύνεκρα δυστυχήματα, τρομοκρατικές επιθέσεις, άγριες δολοφονίες και καθημερινά συμβάντα βίας κι εγκληματικότητας. Έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ από το 2005 έως το 2011 προασπίζοντας τα δικαιώματα των δημοσιογράφων και την ελευθερία του Τύπου.

Ο κ. Πάνος Σόμπολος, ο «πρύτανης του αστυνομικού ρεπορτάζ», φιλοξενήθηκε από τα Τμήματα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και τον καθηγητή τους, κ. Γιάννη Καφάτο απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των μελλοντικών επαγγελματιών των ΜΜΕ.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Οι Αστέρες του Εγκληματικού Πανθέου, όπως τους έζησα», ο  κ. Σόμπολος έκανε εκτενή αναφορά σε περιστατικά που κάλυψε κατά την πολύχρονη καριέρα του, όπως ανθρωποκυνηγητά, κινηματογραφικές αποδράσεις, επεισοδιακές συλλήψεις και άλλα γεγονότα που απασχόλησαν τις Αρχές και τα Μέσα Ενημέρωσης και συγκλόνισαν το Πανελλήνιο.

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει συμβουλές στους επίδοξους αστυνομικούς ρεπόρτερ που σπουδάζουν Δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σχετικά με τη φύση και τις ανάγκες του επαγγέλματος.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!