Τηλεφώνησε Τώρα!!

Οι νέοι ηθοποιοί του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ανεβάζουν παράσταση!

Με οδηγό το γέλιο και το κέφι, μια ομάδα νέων ηθοποιών ξεκινά ένα ταξίδι για να στήσει μια παράσταση όπως οι κωμωδίες του παλιού καλού καιρού.

Παίζουν μερικά από τα πρώτα αριστουργήματα του θεάτρου…τα κωμειδύλια! Ταυτόχρονα όμως, αποκαλύπτουν και όλο το παρασκήνιο μιας παράστασης, με όλη τη γοητεία, τα ευτράπελα, αλλά και τις αναποδιές που τη χαρακτηρίζουν. Μια κωμωδία γεμάτη γκανγκ, χιούμορ, αλλά και σουρεαλιστικές εκρήξεις γέλιου.

Πάνω στη σκηνή οι ηθοποιοί διαδραματίζουν έναν ρόλο. Κάτω από τη σκηνή είναι σαν να βρίσκονται στα παρασκήνια, το κοινό όμως τους βλέπει συνέχεια! Και πάνω από όλα ζωντανεύουν μια εποχή τόσο γοητευτική όσο τη φαντάζονται.

Η μουσική και τα κείμενα είναι «δανεισμένα» από επιθεωρήσεις και «ελαφρά» θέατρα του 1900 και η ιδέα της παράστασης ανήκει στον Παύλο Μάτεση και τον Φώτη Σπύρου υπεύθυνο του τομέα Υποκριτικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ!

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Φώτης Σπύρου μαζί με την Ερωφίλη Λέκκα, η διασκευή των κειμένων έγινε από τον Παύλο Μάτεση και τον Φώτη Σπύρου, οι χορογραφίες ανήκουν στον Ηλία Μπαγιώργο, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Θοδωρής Οικονόμου!

Παρεμπιπτόντως τα κωμειδύλια είναι:

  • Η πώληση της Αθηνάς.
  • Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας.
  • Εν σιδηροδρόμω.
  • Ο βασιλεύς της ρέγγας.

 

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:00 στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης και την Πέμπτη 4 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο Άλσος Περιστερίου!

Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες!

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!