Τηλεφώνησε Τώρα!!

Ο Στέλιος Παρλιάρος ανάμεσα σε «Δημιουργικά ελληνικά γλυκά» και «σοκολάτα»

Ο Στέλιος Παρλιάρος πλημμύρισε με άρωμα και γεύση Ελλάδας τα εργαστήρια του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο της Αθήνας στις 16 Ιανουαρίου μέσα από ένα εντυπωσιακό σεμινάριο με θέμα «Δημιουργικά Ελληνικά Γλυκά».

Σπουδαστές τμημάτων Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έμαθαν πώς φτιάχνεται ένα κέικ χωριάτικης σαλάτας, το 100% ελληνικό τσιζκέικ με φυστίκι Αιγίνης και κουρούπα, η πανακότα με κατίκι και η κρέμα σοκολάτα με ελαιόλαδο και φυστίκι Αιγίνης.

Ο κορυφαίος έλληνας pastry chef μετάλλαξε παραδοσιακά γλυκά παρασκευασμένα με αγνά ελληνικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε γκουρμέ δημιουργίες που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε διεθνές εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας.

Λίγες ημέρες μετά, στις 24 Ιανουαρίου ο κορυφαίος έλληνας Pastry Chef βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο του Πειραιά όπου παρέδωσα μαθήματα υψηλής ζαχαροπλαστικής τέχνης με αντικείμενο τη σοκολάτα.

Μόνο στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ οι σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες τόσο υψηλού επιπέδου!

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!