Τηλεφώνησε Τώρα!!

Εξωτικές αλχημείες από τον Στέλιο Παρλιάρο!

Την Τετάρτη 10 Απριλίου ο κορυφαίος Pastry Chef, Στέλιος Παρλιάρος, πραγματοποίησε δυο εξειδικευμένα σεμινάρια για τους τυχερούς σπουδαστές της σχολής Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σε Αθήνα και Πειραιά.

Ο Στέλιος Παρλιάρος συνεργάτης του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και εκ των κορυφαίων ελλήνων Pastry Chefs, έχει αναγάγει τη ζαχαροπλαστική σε τέχνη! 

Αυτή τη φορά ταξίδεψε τους σπουδαστές μας σε εξωτικούς προορισμούς:

  • Μους λευκής σοκολάτας με εξωτικά φρούτα.
  • Μπάρες σοκολάτας γάλακτος με passion fruit.
  • Τάρτα με καραμελωμένη γκανάζ και αλάτι.
  • Τάρτα σοκολάτας με σμέουρα και σως βανίλιας.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τις γλυκές δημιουργίες! 

 

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!