ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Λαμπρή Τελετή Απονομής Πιστοποιήσεων για το «Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης»

Ο αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» κ. Γεώργιος Μακρυπλίδης πρόσφερε δύο υποτροφίες σπουδών πλήρους φοίτησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών η Τελετή Απονομής των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης του Σχολείου Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (Σ.Ε.Θ.Ε.) όπου εκπροσωπήθηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών η Τελετή Απονομής των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης του Σχολείου Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης (Σ.Ε.Θ.Ε.) όπου εκπροσωπήθηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» κ. Γεώργιος Μακρυπλίδης πρόσφερε δύο υποτροφίες σπουδών πλήρους φοίτησης στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, καθώς και στις οικογένειες των πυροσβεστών για την πολύτιμη συμβολή τους.

Το Σχολείο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Πιλότων σε συνεργασία με το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και το Διιδρυματικό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών(Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών» του ΤΕΙ ΑΜΘ και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας που ανήκει στο Πυροσβεστικό Σώμα της χώρας και το οποίο παρείχε Πιστοποίηση 7 ετών για κάθε εκπαιδευόμενο.

Με την έναρξη της τελετής έκκληση για τήρηση ενός λεπτού σιγής απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ε.Π. κ. Γεώργιος Περράκης τιμώντας την μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών πλημμυρών που ενέσκηψαν στη Δυτική Αττική.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής κήρυξε την επίσημη έναρξη της τελετής.

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισήμανε την σπουδαιότητα τέτοιων δράσεων στον χαιρετισμό του.

Ακολούθησε η εναρκτήρια ομιλία του Αντιπρύτανη του ΤΕΙ ΑΜΘ και Διευθυντή του Δ.Δ.Π.Μ.Σ. κ. Δημήτριου Εμμανουλούδη.

Την τελετή χαιρέτησε ο κ. Τζαννέτος Φιλιππάκος, Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, της Αρχής Πολιτικής Προστασίας και του  Σχολείου Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης.

Την Περιφερειάρχη Αττικής κα. Ρένα Δούρου εκπροσώπησε η κα. Ιωάννα Τσούπρα Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, ενώ παρευρέθησαν και χαιρέτησαν οι κκ. Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής & Έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και Παναγιώτης Χατζηπέρος, Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής.

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111