Τηλεφώνησε Τώρα!!

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για το ελληνικό τυρί στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά!

Την Τρίτη 5 Μαρτίου ο Ηλίας Μαμαλάκης παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά και πραγματοποίησε ένα εξειδικευμένο σεμινάριο στους σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού με θέμα το ελληνικό τυρί.

Ο άνθρωπος με το ζεστό χαμόγελο και την καλοσυνάτη παρουσία πραγματοποίησε παρουσίαση του ελληνικού τυριού, μίλησε για την ιστορία του και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη μαγειρική.

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης παρακολούθησαν με προσοχή το σεμινάριο, άκουσαν πολύτιμες συμβουλές και μετά το πέρας της εκδήλωσης φωτογραφήθηκαν με τον εκλεκτό προσκεκλημένο του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έχει στο ενεργητικό του μια πολύ δυναμική τηλεοπτική παρουσία επί σειρά ετών, ενώ έχει συγγράψει και 11 γαστρονομικά βιβλία.

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέματα όπως το ελληνικό τυρί αλλά και την αρχαία ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή.

Αυτή την φορά είχε σειρά η κορυφαία σχολή μαγειρικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων- World Association Of Chefs  .

 

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!