Τηλεφώνησε Τώρα!!

Σιροπιαστά αλλιώς…από τον Στέλιο Παρλιάρο

Ένα άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο παρακολούθησαν οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στον Πειραιά με θέμα «Σιροπιαστά Αλλιώς». Το σεμινάριο παρουσιάστηκε από τον Pastry chef, κ. Στέλιο Παρλιάρο, ο οποίος έχει ανεβάσει το επίπεδο της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Με τον μοναδικό του τρόπο μύησε τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στα μυστικά των σιροπιαστών γλυκών. Ανέλυσε με ακρίβεια και σαφήνεια τεχνικές παρασκευής φύλλου, «δεσίματος» του σιροπιού για κάθε γλυκό και έλυσε απορίες των σπουδαστών.

Τέλος, δημιούργησε μαζί με τους σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σιροπιαστά γλυκά, όπως cake πορτοκαλιού, ραβανί και μπακλαβά.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!