Αθήνα: 210-3806166 | Πειραιάς: 210-4190854 | info@omiros.gr

Σοκολατένια πανδαισία by Stelios Parliaros

Με μια «ξενάγηση» στον κόσμο της σοκολάτας ο κορυφαίος έλληνας pastry-chef, Στέλιος Παρλιάρος, εγκαινίασε την αποκλειστική συνεργασία που διατηρεί με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, σπουδαστές του τομέα Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής κατέκλυσαν το υπερσύγχρονο εργαστήριο της οδού Βερανζέρου 3 στην Αθήνα για να γνωρίσουν τα «μυστικά» της σοκολάτας.

Στο σεμινάριο συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών ο Στέλιος Παρλιάρος εκτέλεσε με μοναδικό τρόπο δέκα συνταγές για κρέμες, μους, βάσεις και μπισκουί.

Το αποτέλεσμα… θα ζήλευε ακόμα και ο «Γουίλι Γουόνκα», ο διάσημος ήρωας του βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», τον οποίο έχει υποδυθεί ο Τζόνυ Ντεπ στην ομώνυμη ταινία.

Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ περιμένουμε με λαχτάρα το επόμενο…

Επικοινώνησε Τώρα Μαζί μας!