Τηλεφώνησε Τώρα!!

Ο Στέλιος Παρλιάρος αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κορυφαίο Έλληνα Pastry Chef Στέλιο Παρλιάρο.

Ο άνθρωπος που άλλαξε την εικόνα της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης στην Ελλάδα θα μοιραστεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του με τους μελλοντικούς pastry chefs διδάσκοντας σε μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για τους σπουδαστές της ειδικότητας Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής .

Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει διαγράψει μια μακρά, πλούσια διαδρομή στον χώρο της Ζαχαροπλαστικής: με σπουδές εξαιρετικά υψηλού επιπέδου στη Γαλλία,  ασύγκριτα επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή, συνεργασίες με εξειδικευμένα περιοδικά γαστρονομίας και πρωτοποριακές επιχειρηματικές ενέργειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό δικαίως θεωρείται ο κορυφαίος των κορυφαίων στην ελληνική Ζαχαροπλαστική.

Χάρη σε αυτή την συνεργασία, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ βρίσκεται στη θέση να προσφέρει το ποιοτικότερο πρόγραμμα Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Με υπερσύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα και τον Πειραιά και συνεργασίες πάρα πολύ υψηλού επιπέδου με τους πραγματικά κορυφαίους Chefs και Pastry Chefs στον ελληνικό χώρο και το εξωτερικό (βλ. Le Cordon Bleu) το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί δικαίως να περηφανεύεται ότι διαθέτει την κορυφαία σχολή Τουρισμού-Επισιτισμού στην Ελλάδα.

Η ποιοτική εκπαίδευση που απολαμβάνουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ αντικατοπτρίζεται στην Αγορά Εργασίας με ένα ασύγκριτο ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς 7 στους 10 αποφοίτους της Σχολής εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.

Στέλιος Παρλιάρος ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!