Τηλεφώνησε Τώρα!!

Νικόλας Στράγγας και Γιάννης Μάργαρης απογείωσαν το Spoudase 2019!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συμμετείχε για 3η συνεχή χρονιά στο Spoudase Festival που φέτος διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου στην Τεχνόπολη και έκλεψε την παράσταση με μοναδικά σεμινάρια Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κεντρική σκηνή.

Ο Νικόλας Στράγγας έφτιαξε μοναδικά γλυκά με εξωτικά υλικά, ο Γιάννης Μάργαρης μας ταξίδεψε στην Ιταλία, ενώ ο Βασίλης Καγιάς, ο Αντώνης Κόρακας, ο Ιάκωβος Απέργης, ο Στέλιος Μάστορης, ο Θωμάς Μπακοδήμος και η Αριάδνη Πούλιου απέδειξαν για ποιο λόγο το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει μια από τις κορυφαίες επαγγελματικές σχολές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Στο Spoudase το παρών έδωσε και το δυναμικό γραφείο σταδιοδρομίας του ΙΕΚ με τους υπευθύνους να καθοδηγούν τους νέους ανθρώπους που επισκέφθηκαν την έκθεση σχετικά με τη συγγραφή ενός σωστού βιογραφικού σημειώματος (CV) και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας!

Άλλωστε, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει το ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του σύμφωνα με τη μοναδική επίσημη έρευνα (*Alco 2016), αφού 7 στους 10 εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους!

Δείτε εικόνες και διαβάστε το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας στο Spoudase 2019!

Στο IEK ΟΜΗΡΟΣ STAGE @ SPOUDASE FESTIVAL 2019 παρουσιάσαμε:

«Κουζίνες του Κόσμου»

Street food

Σάββατο 22.06.2019

  • 12.30-14.30

Sorbet εσπεριδοειδών με μάνγκο και φύλλα βασιλικού

Βασίλης Καγιάς, Pastry chef / Υπεύθυνος Τομέα Ζαχαροπλαστικής.

  • 12.30-14.30

Fajita με κοτόπουλο, Μεξικανική Κουζίνα

Θωμάς Μπακοδήμος, Executive chef / Καθηγητής.

  • 12.30-14.30

Bao-Bans με Χοιρινή πανσέτα bbq, Ασιατική Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef / Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής.

Αριάδνη Πούλιου Executive chef / Καθηγήτρια.

  • 17.30-19.30

Pavlova με φρούτα του δάσους και φύλλα μέντας

Νικόλας Στράγγας, Pastry chef / Συνεργάτης.

  • 17.00-20.00

Κριθαρότο με ραγού μανιταριών και άρωμα τρούφας, Ιταλική Κουζίνα

Γιάννης Μάργαρης, Executive chef / Συνεργάτης.

Κυριακή 23.06.2019

  • 12.30-14.30

Banofee με crumble αμυγδάλου και καραμέλα toffee

Νικόλας Στράγγας, Pastry chef / Συνεργάτης.

  • 12.30-14.30

Falafel σε τορτίγια, Λιβανέζικη Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής.

Στέλιος Μάστορης, Executive chef / Καθηγητής.

  • 12.30-14.30

Γύρος Χοιρινός μερίδα με πιτούλες, Ελληνική Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής.

Στέλιος Μάστορης, Executive chef / Καθηγητής.

  • 17.00-19.00

Sorbet mojito με μοσχολέμονα, μέντα και μαντζουράνα

Βασίλης Καγιάς, Pastry chef / Υπεύθυνος Τομέα Ζαχαροπλαστικής.

– 17.00-20.00

Fajitas Κοτόπουλο, Μεξικανική Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef / Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής.

Ιάκωβος Απέργης Εxecutive chef / Καθηγητής.

  • 17.00-20.00

Bao-Bans χοιρινό, Ασιατική Κουζίνα

Αντώνης Κόρακας Executive chef / Υπεύθυνος Τομέα Μαγειρικής.

Ιάκωβος Απέργης Εxecutive chef / Καθηγητής.

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!