ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λογότυπο
Τηλεφωνικό Κέντρο
211 100 8111

Νικόλας Στράγγας και Γιάννης Μάργαρης απογείωσαν το Spoudase 2019!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συμμετείχε για 3η συνεχή χρονιά στο Spoudase Festival

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συμμετείχε για 3η συνεχή χρονιά στο Spoudase Festival που φέτος διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου στην Τεχνόπολη και έκλεψε την παράσταση με μοναδικά σεμινάρια Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κεντρική σκηνή.

Ο Νικόλας Στράγγας έφτιαξε μοναδικά γλυκά με εξωτικά υλικά, ο Γιάννης Μάργαρης μας ταξίδεψε στην Ιταλία, ενώ ο Βασίλης Καγιάς, ο Αντώνης Κόρακας, ο Ιάκωβος Απέργης, ο Στέλιος Μάστορης, ο Θωμάς Μπακοδήμος και η Αριάδνη Πούλιου απέδειξαν για ποιο λόγο το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει μια από τις κορυφαίες επαγγελματικές σχολές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Στο Spoudase το παρών έδωσε και το δυναμικό γραφείο σταδιοδρομίας του ΙΕΚ με τους υπευθύνους να καθοδηγούν τους νέους ανθρώπους που επισκέφθηκαν την έκθεση σχετικά με τη συγγραφή ενός σωστού βιογραφικού σημειώματος (CV) και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας!

Άλλωστε, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει το ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του σύμφωνα με τη μοναδική επίσημη έρευνα (*Alco 2016), αφού 7 στους 10 εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους!

Συνεχίζω τις σπουδές μου!

Μάθε για τα Προγράμματα του Aegean College!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία
Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

    Είμαι ενήμερος για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Πολιτική Cookies και συγκατατίθεμαι

    Επικοινώνησε με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

    Τηλέφωνο:
    211 100 8111