Τηλεφώνησε Τώρα!!
Αθήνα: 210-3806166 | Πειραιάς: 210-4190854 | [email protected]

Η τέχνη του Sushi στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ [gallery]

Την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της ιαπωνικής κουζίνας είχαν οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο παρασκευής σούσι πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Αθήνα.

Εισηγήτρια ήταν η κα. Ελένη Βλαχογιάννη, J.Sous Chef του ξενοδοχείου Ηilton Athens.

Σπουδαστές τμημάτων μαγειρικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ήρθαν σε επαφή με μια κορυφαία επαγγελματία του χώρου και εκτός από εξειδικευμένες τεχνικές αυθεντικής ιαπωνικής κουζίνας διδάχθηκαν λίγα από τα μυστικά της φιλοσοφίας ενός ολόκληρου λαού.

Μέσα από τέτοια σεμινάρια -τα οποία παρέχονται δωρεάν στους σπουδαστές- το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ αποδεικνύει για ποιο λόγο είναι η κορυφαία σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα: οι συνεργασίες που αναπτύσσει δεν περιορίζονται σε γνωστούς στο ευρύ κοινό Σεφ και pastry chefs, αλλά εκτείνονται σε καταξιωμένους επαγγελματίες που εργάζονται σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία όπως το Hilton.

 

 

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!