Τηλεφώνησε Τώρα!!

Διακριθήκαμε στο 8ο Σχολείο Τουρισμού στην Καλαμάτα!

Με βαλίτσες γεμάτες από «νόστιμες» εικόνες, πλούσιες εμπειρίες και φοιτητικές αναμνήσεις επέστρεψαν οι σπουδαστές της σχολής Τουρισμού και Επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ από το 8ο σχολείο Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.

Για όγδοη φορά η πόλη της Καλαμάτας φιλοξένησε ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο συνολικής διάρκειας άνω των 30 ωρών στο πλαίσιο του οποίου έγιναν εισηγήσεις και παρεμβάσεις σχετικές με τον Τουρισμό, τον Επισιτισμό, τη Γαστρονομία και την Ευεξία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το «Σχολείο Τουρισμού» είναι μια 100% εθελοντική πρωτοβουλία μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που προσφέρει σε επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και σε σπουδαστές ευκαιρίες διαρκούς επιμόρφωσης και ενημέρωσης με στόχο να αποκτήσουν επικαιροποιημένες γνώσεις και να είναι ενεργοί σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Το φετινό τριήμερο σεμινάριο με κεντρικό σύνθημα «Diversity» ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ να ξεχωρίζουν για άλλη μια φορά!

Στιγμιότυπο που χάραξε στις μνήμες των παρευρισκομένων ήταν η έκπληξη που επιφύλασσαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους, κ. Ιάκωβο Απέργη στον γνωστό Γευσιγνώστη κ. Ηλία Μαμαλάκη για τον εορτασμό των γενεθλίων του.

Γεμίσαμε τις αναμνήσεις μας με όμορφες στιγμές και θα τις κρατήσουμε μέχρι να έρθουν οι επόμενες !

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!