Τηλεφώνησε Τώρα!!

2018 Συνταγές με τον Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης, ο πιο ταλαντούχος έλληνας Σεφ, ανήκει στο δυναμικό της κορυφαίας σχολής Μαγειρικής  που είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρχιμαγείρων (World Association of Chefs’ Societies – WACS).

Αποχαιρετώντας το 2018 κάνουμε τον απολογισμό μας και διαπιστώνουμε ότι μετριέται σε συνταγές, γεύσεις , μαγειρικά μυστικά, νέες ιδέες, πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς και γαστρονομικά ταξίδια.

Ο δημιουργός του πρωτοποριακού Kitchen Lab, μύησε τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ σε πολλά μυστικά της ελληνικής, αλλά διεθνούς κουζίνας και ταυτόχρονα τους δίδαξε πώς το επάγγελμα του μάγειρα συνδυάζεται με την επιχειρηματικότητα σε έναν δύσκολο και απαιτητικό κλάδο.

Χρησιμοποιώντας απλά, καθημερινά και οικονομικά προσιτά υλικά, ο Άκης δημιούργησε εξεζητημένα πιάτα αποδεικνύοντας ότι η πολυτέλεια συχνά κρύβεται στο απλό.

Οι τυχεροί σπουδαστές που παρακολούθησαν τα σεμινάριά μεταξύ άλλων «ταξίδεψαν» στην Ιταλία,  γνώρισαν τι σημαίνει πραγματικό «Street Food», έμαθαν πώς να τεμαχίζουν σωστά κρέατα και ψάρια και «ετοίμασαν» εντυπωσιακά εορταστικά μενού.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα σεμινάρια του 2019 θα είναι εξίσου «νόστιμα».

Καλή χρονιά σε όλους!

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!