Τηλεφώνησε Τώρα!!

Τελετή έναρξης ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά

Ήταν μία δυναμική έναρξη, γεμάτη αισιοδοξία και κέφι. Οι σπουδαστές και οι καθηγητές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της οδού Αλκιβιάδου 122 και έδωσαν το σύνθημα για το νέο ακαδημαϊκό ξεκίνημα.
Τα Τμήματα Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας ανέλαβαν τη μουσική υπόκρουση, ενώ τα Τμήματα Μαγειρικής Τέχνης & Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής δημιούργησαν εξαιρετικά finger foods και γλυκά, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους προσκεκλημένους σπουδαστές που διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Στον καθιερωμένο αγιασμό παρευρέθηκαν, εκτός των άλλων, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ κ. Νίκος Μακρυπλίδης. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Πειραιά τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο γ.γ. του Δήμου κ. Β. Ταταρόπουλος κι ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας. Εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά χαιρετισμό απηύθηνε η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, κυρία Κορίνα Λαουλάκου, μεταφέροντας το μήνυμά του κ. Μόραλη για καλή ακαδημαϊκή χρονιά.
Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ κ. Νίκος Μακρυπλίδης έδωσε το περίγραμμα της νέας χρονιάς που ξεκινά, σημειώνοντας τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής κατάρτισης ως επιλογή για το μέλλον, αλλά και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, καθώς συνεργάζεται με επαγγελματίες που συνδέονται άμεσα με την Αγορά Εργασίας. 

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!