Τηλεφώνησε Τώρα!!

Η Imperial Feet Ολλανδίας υποδέχεται σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς!

Δυο αριστούχες σπουδάστριες του τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ  την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 θα μεταβούν στην έδρα της γνωστής εταιρείας φαρμακευτικών και δερμοκαλλυντικών προϊόντων Imperial Feet στην Ολλανδία.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου το εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας θα ανοίξει τις πόρτες του στις δύο σπουδάστριες οι οποίες θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τη συμμετοχή Ολλανδών Ποδιάτρων και Masterclass medical pedicures.

Τις δυο αριστούχες σπουδάστριες θα συνοδεύσει σύμβουλος ποδολογίας εκ μέρους της Imperial Feet Greece.

Την επόμενη ημέρα 13 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας, όπου οι σπουδάστριες θα δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων ομορφιάς.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη κορυφώνεται τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο εξειδικευμένο στην Ποδολογία και το θεραπευτικό πεντικιούρ από την Masterclass foot & nails medical expert της Imperial Feet Ολλανδίας.

Η συνεργασία με την Imperial Feet Greece δεν σταματάει εκεί: τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 έχει προγραμματιστεί  εξειδικευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ποδολογία και στο θεραπευτικό πεντικιούρ από την Masterclass foot & medical pedicures expert της Imperial Feet Ολλανδίας που θα έρθει στη χώρα μας.

Θα απονεμηθούν πιστοποιημένες βεβαιώσεις από την εταιρεία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αξίζει να αναφερθεί πως η επιλογή των σπουδαστριών έγινε με κριτήριο υψηλότερης συνολικής βαθμολογίας.

To ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ τις συγχαίρει και τους εύχεται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία!

 

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!