Τηλεφώνησε Τώρα!!
Αρχική Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης

Σχολή ΙΕΚ Τραπεζικών & Ασφαλιστικών Εργασιών – Χρηματοοικονομικά

Σχολή ΙΕΚ Τραπεζικών & Ασφαλιστικών Εργασιών – Χρηματοοικονομικά

Καθηγητής

Κωνσταντίνος Μανιατάκος

Τομέας

Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης
 • Ειδικότητα

 • Γιατί στον ΟΜΗΡΟ

 • Μαθήματα

 • Εγκαταστάσεις

 • Καθηγητές

 • Πού θα εργαστώ

 • Συνεχίζω σπουδές

 • Το Στέλεχος Τραπεζικών, Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών που έχει ολοκληρώσει σπουδές λογιστικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί να εργαστεί σε:

  *Τράπεζες, Ασφαλιστικές και Χρηματιστηριακές εταιρείες.

  *Εταιρείες Συμβούλων.

  *Εταιρείες παροχής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών.

  *Λογιστήρια Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιχειρήσεων.

  *Δημόσιες Υπηρεσίες και  Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας.

  Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει στους σπουδαστές του δύο υπερσύγχρονα κτήρια: ένα νεοκλασσικό στην Πλ. Κάνιγγος στην Αθήνα και ένα νέο επιβλητικό κτήριο στην “καρδιά” του Πειραιά, πάνω στην Πλατεία Κοραή.

  Οι σπουδαστές μας παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε σύγχρονες αίθουσες και εργαστήρια έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα διδασκαλίας.

  Oικονομική

  Λογιστική

  Οικονομικά Μαθηματικά

  Στατιστική

  Λογιστική Εταιριών

  Στοιχεία Αστικού & Εμπορικού Δικαίου

  Αγγλικά

  Χρήση Η/Υ

  Εισαγωγή στην Ασφάλιση

  Ασφαλίσεις κατα Ζημιών

  Φορολογική Πρακτική

  Ανάλυση Ισολογσμού

  Προσωπικές Ασφαλίσεις

  Χρηματιστηριακή Λειτουργία

  Χρηματοικονομική Διοίκηση

  Τραπεζική Πρακτική

  Ασφ/κη Νομοθεσία & ΔίκαιοΧρηματοοικονομική Διοίκηση

  Λογιστικά Φύλλα (Spread Sheets – Η/Υ)

  Συνεχίζω τις σπουδές μου

  Ο κάτοχος του διπλώματος Τραπεζικών, Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του:

  • στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για να αποκτήσει δεύτερη εξειδίκευση σε συναφή Ειδικότητα.
  • στο Aegean College, σε πιστοποιημένο πρόγραμμα Λογιστικής από τον διεθνή φορέα EDEXCEL που οδηγεί στον τίτλο HND in Business (Accounting).
  • στο προπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων BSc (Hons) Business Administration του Aegean College για να αποκτήσει αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο από κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο και να συνεχίσει σε Μεταπτυχιακό.
  • να παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ ή στο Aegean Omiros Studies.
  • να αποκτήσεις αναγνωρισμένη Πιστοποίηση γνώσεων στην Πληροφορική από τον φορέα πιστοποίησης KeyCert.

  *Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, δύο στους τρεις αποφοίτους (64%) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.

  *Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουμε κατασκευάσει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.

  *Έρχεσαι σε άμεση επαφή με την Αγορά Εργασίας και τον κόσμο των Επιχειρήσεων μέσα από Ημέρες Καριέρας, σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις, εργασίες πάνω σε πραγματικα case studies και on-the-job training.

  *Τα μαθήματα διδάσκουν καθηγητές με άρτια ακαδημαϊκή κατάρτιση, αλλά και επαγγελματική εμπειρία καθώς προέρχονται από την Αγορά.

  * Γνωρίζεις καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματίες του χώρου των επιχειρήσεων και έρχεσαι σε άμεση επαφή με την Αγορά.

  *Μαθαίνεις τη λειτουργία εξειδικευμένων λογιστικών προγραμμάτων λογισμικού και χρησιμοποιείς με άνεση τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο πλαίσιο της εργασίας σου.

  *Χρησιμοποιούνται σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας (υπολογιστές, προτζέκτορες κλπ) και πρωτοποριακές μέθοδοι (role playing, case studies κλπ).

  *Βρίσκεσαι σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που σου παρέχει τη δυνατότητα να πιστοποιήσεις τις σπουδές σου από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

  *Μπορείς να μάθεις αγγλικά και άλλες ξένες γλώσσες δωρεάν!

  Τα Τραπεζικά Ιδρύματα, οι Ασφαλιστικές Εταιρείες και οι εταιρείες παροχής Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συνθέτουν έναν δυναμικό κλάδο της οικονομίας στον οποίο μπορούν να εργαστούν νέοι άνθρωποι που αγαπούν τους αριθμούς και τα οικονομικά μαθηματικά.

  Εκτός από στατιστική, λογιστική και χρηματοοικονομικά, οι σπουδαστές της ειδικότητας  διδάσκονται Δίκαιο και εξειδικευμένα αντικείμενα σχετικά με τη λειτουργία των ασφαλιστικών εταιρειών και τις τραπεζικές πρακτικές.

  Η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει ένα ανταγωνιστικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που προετοιμάζει επαγγελματίες με εξειδικευμένες γνώσεις ικανούς να ενταχθούν άμεσα στην αγορά εργασίας και να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ως στελέχη του χρηματοοικονομικού τομέα.

  Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και σπούδασε Τραπεζική και Χρηματοοικονομικά σε υψηλό επίπεδο.

  Οι καθηγητές

  Η Ελένη Σγουρίτσα γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1976. Είναι πτυχιούχος των τμημάτων Νομικής και Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επίλεξε το Παράρτημα που σε εξυπηρετεί και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


The field is required.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!