Τηλεφώνησε Τώρα!!
Security (Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών)
Αρχική Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης

Security ΙΕΚ (Ασφάλεια Προσώπων & Υποδομών)

Security ΙΕΚ (Ασφάλεια Προσώπων & Υποδομών)

Καθηγητής

Ασημάκης Γκόλφης

Τομέας

Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης
 • Ειδικότητα

 • Γιατί στον ΟΜΗΡΟ

 • Μαθήματα

 • Εγκαταστάσεις

 • Καθηγητές

 • Πού θα εργαστώ

 • Συνεχίζω σπουδές

 • Το Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές Security στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί να εργαστεί σε:

  -Ως προσωπικό ασφάλειας σε Ιδιωτικούς και Δημόσιους Οργανισμούς.

  -Φορείς προστασίας των πολιτών (π.χ. Δημοτική Αστυνομία).

  -Ιδιωτικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

  -Ως στέλεχος προστασίας επωνύμων και VIPs (πολιτικών, επιχειρηματιών, εφοπλιστών κλπ).

  -Ως ελεύθερος επαγγελματίας για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε άτομα και υποδομές.

  Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει στους σπουδαστές του δύο υπερσύγχρονα κτήρια: ένα νεοκλασσικό στην Πλ. Κάνιγγος στην Αθήνα και ένα νέο επιβλητικό κτήριο στην “καρδιά” του Πειραιά, πάνω στην Πλατεία Κοραή.

  Οι σπουδαστές μας παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε σύγχρονες αίθουσες και εργαστήρια έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα διδασκαλίας.

  Ο κάτοχος του διπλώματος Security από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του:

  • στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για να αποκτήσει δεύτερη εξειδίκευση σε συναφή Ειδικότητα.

  • στο Aegean College, σε πιστοποιημένο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων από τον διεθνή φορέα EDEXCEL που οδηγεί στον τίτλο HND in Business (Management).

  • να παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ ή στο Aegean Omiros Studies (τεχνικές ανάνηψης και πρώτων βοηθειών, πολεμικές τέχνες, ενέργειες σε φυσικές καταστροφές κλπ).

  • να αποκτήσεις αναγνωρισμένη Πιστοποίηση γνώσεων στην Πληροφορική από τον φορέα πιστοποίησης KeyCert.

  • να παρακολουθήσει δωρεάν μαθήματα αγγλικών, γερμανικών, ρωσικών ή άλλων ξένων γλωσσών στον ΟΜΗΡΟ για να δημιουργήσει προοπτικές καριέρας στο εξωτερικό.

  Μαθήματα

  Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία
  Επαγγελματική Δεοντολογία Εργασιακές Σχέσεις & Προσωπική Ποιότητα
  Περιβαλλοντική Αγωγή
  Πρώτες Βοήθειες
  Εγκληματολογία
  Εισαγωγή στο Δίκαιο
  Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
  Τουρισμός
  Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
  Κοινωνική Ψυχολογία
  Στοιχεία Ποινικού Δικαίου
  Στοιχεία Εργατικού Δικαίου
  Ανακριτική Αυτοάμυνα Αυτοπροστασία
  Δημόσιες Σχέσεις
  Ασφάλεια Προσώπων Εγκαταστάσεων Χρηματαποστολών
  Μορφές Εταιριών
  Στοιχεία Ποινικού Δικαίου ΙΙ
  Σκοποβολή
  Εξουδετέρωση Βομβών & Εκρηκτικών Μηχανισμών
  Στοιχεία Ποινικής

  *Έρχεσαι σε άμεση επαφή με την Αγορά Εργασίας και τον κόσμο των Επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας μέσα από Ημέρες Καριέρας, σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, εργασίες πάνω σε πραγματικα case studies και on-the-job training.

  *Τα μαθήματα διδάσκουν καθηγητές με άρτια ακαδημαϊκή κατάρτιση, αλλά και επαγγελματική εμπειρία καθώς προέρχονται από κρατικές ή ιδιωτικές υπηρεσίες Ασφαλείας.

  * Εξασκείσαι σε ειδικούς χώρους όπως γυμναστήρια και σκοπευτήρια.

  *Μαθαίνεις τη λειτουργία εξειδικευμένων λογιστικών προγραμμάτων λογισμικού και χρησιμοποιείς με άνεση τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο πλαίσιο της εργασίας σου.

  *Χρησιμοποιούνται σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας (υπολογιστές, προτζέκτορες κλπ) και πρωτοποριακές μέθοδοι (role playing, case studies κλπ).

  *Βρίσκεσαι σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που σου παρέχει τη δυνατότητα να πιστοποιήσεις τις σπουδές σου από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

  *Μπορείς να μάθεις αγγλικά και άλλες ξένες γλώσσες δωρεάν!

  Διοίκηση δεν σημαίνει μόνο management, μάρκετινγκ και οικονομικά θέματα. Security δεν σημαίνει μόνο παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με φυσική παρουσία στον χώρο.

  Οι σπουδές Security στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προετοιμάζουν στελέχη Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών με κοινωνικές δεξιότητες, ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και εξεύρεσης λύσεων, υπευθυνότητα και δυναμισμό ώστε να μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας σε υψηλό επίπεδο.

  Οι σπουδαστές του πρωτοποριακού προγράμματος Security του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μαθαίνουν να διαχειρίζονται επικίνδυνα περιστατικά, αλλά κυρίως να προλαμβάνουν επιθέσεις εναντίον ανθρώπων και υποδομών και να καταστέλουν παραβατικές συμπεριφορές ώστε να διασφαλίσουν την ασφάλεια ανθρώπων και περιουσιών.

  Επίσης, εκπαιδεύονται στις τεχνικές επιτήρησης και περιπολίας, αλλά και σε παρεμβάσεις σε περιστατικά φυσικών καταστροφών, ατυχημάτων, εξεγέρσεων κλπ.

  Η ειδικότητα Security στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ οδηγεί σε γρήγορη απορρόφηση από την αγορά εργασίας καθώς –δεδομένων των κοινωνικών συνθηκών- πρόκειται για έναν ανερχόμενο κλάδο που αναζητά υπεύθυνους επαγγελματίες με ικανότητες για να εργαστούν σε υψηλό επίπεδο.

  Οι καθηγητές

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επίλεξε το Παράρτημα που σε εξυπηρετεί και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


The field is required.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!