Τηλεφώνησε Τώρα!!
Γραμματέας Ανώτερων & Ανώτατων Στελεχών

Σχολή ΙΕΚ Γραμματέων

Καθηγητής

Τομέας

Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης
 • Ειδικότητα

 • Γιατί στον ΟΜΗΡΟ

 • Μαθήματα

 • Εγκαταστάσεις

 • Καθηγητές

 • Πού θα εργαστώ

 • Συνεχίζω σπουδές

 • Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει στους σπουδαστές του δύο υπερσύγχρονα κτήρια: ένα νεοκλασσικό στην Πλ. Κάνιγγος στην Αθήνα και ένα νέο επιβλητικό κτήριο στην “καρδιά” του Πειραιά, πάνω στην Πλατεία Κοραή.

  Οι σπουδαστές μας παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε σύγχρονες αίθουσες και εργαστήρια έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα διδασκαλίας.

  Ο κάτοχος του διπλώματος Γραμματέα Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών  μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του:

  • στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για να αποκτήσει δεύτερη εξειδίκευση σε συναφή Ειδικότητα.
  • στο Aegean College, σε πιστοποιημένα πρόγραμμα Διοίκησης τα οποία προσφέρονται σε τέσσερα διαφορετικές κατευθύνσεις (streams): Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μάρκετινγκ, Λογιστικής από τον διεθνή φορέα EDEXCEL. Τα προγράμματα οδηγούν αντίστοιχα στους τίτλους Higher National Diploma (HND) in Business (Management, Human Resources Management, Marketing, Accounting).
  • στο προπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων BSc (Hons) Business Administration του Aegean College για να αποκτήσει αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο από κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο και να συνεχίσει σε Μεταπτυχιακό.
  • να παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ ή στο Aegean Omiros Studies.
  • να αποκτήσεις αναγνωρισμένη Πιστοποίηση γνώσεων στην Πληροφορική από τον φορέα πιστοποίησης KeyCert.

  Ο Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών  που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί να εργαστεί σε:

  -Μεγάλες και πολυεθνικές Επιχειρήσεις.

  -Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Δημόσιου Τομέα.

  -Βιομηχανίες και ξενοδοχειακές μονάδες.

  -Ναυτιλιακές εταιρείες.

  Γενική Λογιστική

  Δίκαιο

  Οικονομικά Μαθηματικά

  Στατιστική

  Διοίκηση Επιχειρήσεων

  Τεχνική Συναλλαγών

  Marketing

  Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα

  Οικονομική των Επιχειρήσεων

  Επιχειρησιακές Επικοινωνίες

  Φορολογική Πρακτική

  Λογιστική Εταιρειών

  Φορολ. Λογιστική Εφαρμογές

  Μηχανογραφημένη Λογιστική

  Λογιστική Κόστους

  Δημόσιες Σχέσεις

  Επεξεργασία Κειμένου

  Διεθνείς Εμπορικές Σχέσεις

  Γραμματεία Διεύθυνσης

  Δεοντολογία Επαγγέλματος

  Αγγλική Οικονομική και Διοικητική Ορολογία

  Εφαρμογές Εμπορικής Διαχείρισης και Μισθοδοσία (Η/Υ)

  *Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, δύο στους τρεις αποφοίτους (64%) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.

  *Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουμε κατασκευάσει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.

  *Διότι στον ΟΜΗΡΟ έρχεσαι σε άμεση επαφή με την Αγορά Εργασίας μέσα από Ημέρες Καριέρας, σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις, εργασίες πάνω σε πραγματικα case studies και on-the-job training.

  * Διδάσκεσαι σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης των έντονων ρυθμών εργασίας που επικρατούν στην αγορά (time management, stress management, conflict management, body language).

  *Τα μαθήματα διδάσκουν καθηγητές με άρτια ακαδημαϊκή κατάρτιση, αλλά και επαγγελματική εμπειρία καθώς προέρχονται από την Αγορά.

  * Γνωρίζεις καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματίες του χώρου των επιχειρήσεων και έρχεσαι σε άμεση επαφή με την Αγορά.

  *Παρακολουθείς ένα πολυδιάστατο ακαδημαϊκό πρόγραμμα και αποκτάς σφαιρική εικόνα των επιχειρήσεων.

  *Χρησιμοποιούνται σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας (υπολογιστές, προτζέκτορες κλπ) και πρωτοποριακές μέθοδοι (role playing, case studies κλπ).

  *Βρίσκεσαι σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που σου παρέχει τη δυνατότητα να πιστοποιήσεις τις σπουδές σου από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

  *Μπορείς να μάθεις αγγλικά και άλλες ξένες γλώσσες δωρεάν!

  Ο συντονισμός και η καλή επικοινωνία μεταξύ των διευθυντικών στελεχών μιας επιχείρησης είναι αρμοδιότητα του Γραμματέα Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών.

  Συνήθως πρόκειται για πρόσωπο που χαίρει ιδιαίτερης εμπιστοσύνης από την ανώτατη Διοίκηση. Πρέπει να λειτουργεί αυτόνομα, να αξιολογεί, να διευθετεί και να προωθεί ζητήματα ανάλογα με το βαθμό σπουδαιότητάς τους.

  Οι δεξιότητες που αναπτύσσει ένας σπουδαστής της σχολής Γραμματέων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ περιλαμβάνουν την άριστη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και άλλων μηχανών γραφείου, τη σύνταξη και τη δακτυλογράφηση κειμένων και τη διεκπεραίωση της αλληλογραφίας, την ταξινόμηση εγγράφων, το συντονισμό της επικοινωνίας μεταξύ της ανώτατης διοίκησης και των τμημάτων και την οργάνωση ταξειδιών, συναντήσεων, συσκέψεων κλπ.

  Η σχολή Γραμματέων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προετοιμάζει στελέχη εφοδιασμένα με κοινωνική παιδεία, επικοινωνιακές δεξιότητες και τεχνικές γνώσεις για να μπορούν να διασφαλίσουν τη γραμματειακή υποστήριξη μιας Επιχείρησης ή Οργανισμού και να σταδιοδρομήσουν σε υψηλό επίπεδο.

  Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και σπούδασε Γραμματέας σε μια από τις κορυφαίες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων.

  Οι καθηγητές

  Καθηγητής
  Προφίλ

  Η Σταυρούλα Γουρδομιχάλη κατέχει τη θέση της Operations & Quality Control Manager στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟΣ.

  Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Διαθέτει φοροτεχνικό γραφείο που διαχειρίζεται και οικονομολογικές εργασίες στον Πειραιά. Διδάσκει στην σχολή Διοίκησης στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.  

  Η Ελένη Σγουρίτσα γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1976. Είναι πτυχιούχος των τμημάτων Νομικής και Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επίλεξε το Παράρτημα που σε εξυπηρετεί και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


The field is required.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!