Τηλεφώνησε Τώρα!!
Στέλεχος Eμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προΐόντων

Σχολή ΙΕΚ Μάρκετινγκ

Καθηγητής

Κωνσταντίνος Μανιατάκος

Τομέας

Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης
 • Ειδικότητα

 • Γιατί στον ΟΜΗΡΟ

 • Μαθήματα

 • Εγκαταστάσεις

 • Καθηγητές

 • Πού θα εργαστώ

 • Συνεχίζω σπουδές

 • Το Στέλεχος Eμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων που έχει ολοκληρώσει σπουδές Μάρκετινγκ στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί να εργαστεί σε:

  -Διαφημιστικές εταιρείες.

  -Εταιρείες προώθησης, διάθεσης και διανομής  προϊόντων και υπηρεσιών.

  -Τμήματα Marketing και Διαφήμισης μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων.

  -Ως σύμβουλος επικοινωνίας.

  -Ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της διαφήμισης.

  – Τράπεζες και οργανισμούς του Δημόσιου Τομέα.

   

  Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει στους σπουδαστές του δύο υπερσύγχρονα κτήρια: ένα νεοκλασσικό στην Πλ. Κάνιγγος στην Αθήνα και ένα νέο επιβλητικό κτήριο στην “καρδιά” του Πειραιά, πάνω στην Πλατεία Κοραή.

  Οι σπουδαστές μας παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε σύγχρονες αίθουσες και εργαστήρια έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εποπτικά μέσα διδασκαλίας.

  Ο κάτοχος του διπλώματος Στελέχους Eμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του:

  • στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για να αποκτήσει δεύτερη εξειδίκευση σε συναφή Ειδικότητα.
  • στο Aegean College, σε πιστοποιημένο πρόγραμμα Μάρκετινγκ από τον διεθνή φορέα EDEXCEL που οδηγεί στον τίτλο HND in Business (Marketing).
  • στο προπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων BSc (Hons) Business Administration του Aegean College για να αποκτήσει αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο από κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο και να συνεχίσει σε Μεταπτυχιακό.
  • να παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ ή στο Aegean Omiros Studies.
  • να αποκτήσεις αναγνωρισμένη Πιστοποίηση γνώσεων στην Πληροφορική από τον φορέα πιστοποίησης KeyCert.

  Δίκαιο

  Οικονομικά Μαθηματικά

  Στατιστική

  Διοίκηση Επιχειρήσεων

  Τεχνική Συναλλαγών

  Marketing

  Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα

  Οικονομική των Επιχειρήσεων

  Επιχειρησιακές Επικοινωνίες

  Δημόσιες Σχέσεις

  Επεξεργασία Κείμενου

  Έρευνα Marketing

  Διαφήμιση -Διαφημιστικά Μέσα

  Marketing Λιανικού Εμπορίου Χονδρεμπορίου και Φυσικής Διανομής

  Διοίκηση-Σχεδιασμός Πωλήσεων

  Συμπεριφορά Καταναλωτή

  Στρατηγική & Σχεδιασμός Marketing (Marketing Plan)

  Μέθοδοι και Τεχνικές Προβλέψεων Marketing

  Προγραμματισμός Άμεσου Marketing

  Προώθηση Δημοσίων Σχέσεων

  Σύγχρονο Περιβάλλον Γραφείου

  Διεθνές Marketing

  Marketing Υπηρεσιών

  Διοίκηση Marketing

  Λογιστικά Φύλλα (Spread Sheets Η/Υ )

  Χρηματοοικονομική Διοίκηση

  *Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του στην περίοδο της κρίσης. Σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, δύο στους τρεις αποφοίτους (64%) του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.

  *Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έχουμε κατασκευάσει το δυναμικό portal career.omiros.gr που φέρνει σε επαφή σπουδαστές με επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζομένους και νέους συνεργάτες.

  *Έρχεσαι σε άμεση επαφή με την Αγορά Εργασίας και τον χώρο του Μάρκετινγκ μέσα από Ημέρες Καριέρας, σεμινάρια, εκπαιδευτικές επισκέψεις, συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις, εργασίες πάνω σε πραγματικα case studies και on-the-job training.

  *Τα μαθήματα διδάσκουν καθηγητές με άρτια ακαδημαϊκή κατάρτιση, αλλά και επαγγελματική εμπειρία καθώς προέρχονται από την Αγορά.

  * Γνωρίζεις καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματίες του χώρου των επιχειρήσεων και έρχεσαι σε άμεση επαφή με την Αγορά.

  * Διδάσκεσαι σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης των έντονων ρυθμών εργασίας που επικρατούν στην αγορά (time management, stress management, conflict management, body language).

  *Μαθαίνεις τη λειτουργία εξειδικευμένων λογιστικών προγραμμάτων λογισμικού και χρησιμοποιείς με άνεση τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο πλαίσιο της εργασίας σου.

  *Χρησιμοποιούνται σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας (υπολογιστές, προτζέκτορες κλπ) και πρωτοποριακές μέθοδοι (role playing, case studies κλπ).

  * Έχεις πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ όπου μπορείς να βρεις χιλιάδες τίτλους βιβλιογραφίας και και επιστημονικών περιοδικών.

  *Βρίσκεσαι σε ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που σου παρέχει τη δυνατότητα να πιστοποιήσεις τις σπουδές σου από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

  *Μπορείς να μάθεις αγγλικά και άλλες ξένες γλώσσες δωρεάν!

  Οι σπουδές Μάρκετινγκ στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ διαμορφώνουν επαγγελματίες ικανούς να αναλάβουν σημαντικές αρμοδιότητες και να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στην επιχειρησιακή έρευνα.

  Ένα στέλεχος Μάρκετινγκ διαδραματίζει κομβικό ρόλο στη συνολική επιχειρησιακή λειτουργία: μεταξύ άλλων πραγματοποιεί έρευνα ανταγωνισμού, προτείνει κανάλια επικοινωνίας και διαφήμισης σε συνδυασμό με τη διάθεση προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών και συνδιαμορφώνει την επικοινωνιακή στρατηγική.

  Το Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων συμμετέχει στις διαδικασίες χάραξης της επικοινωνιακής και τιμολογιακής στρατηγικής της επιχείρησης, στην επιλογή καναλιών διανομής προϊόντων και στη διαμόρφωση του marketing plan για την προώθησή τους σε παραδοσιακά ή νέα μέσα (digital marketing).

  Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και σπούδασε σε μια από τις κορυφαίες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ.

  Οι καθηγητές

  Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Διαθέτει φοροτεχνικό γραφείο που διαχειρίζεται και οικονομολογικές εργασίες στον Πειραιά. Διδάσκει στην σχολή Διοίκησης στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.  

  Η Ελένη Σγουρίτσα γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1976. Είναι πτυχιούχος των τμημάτων Νομικής και Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επίλεξε το Παράρτημα που σε εξυπηρετεί και ένας Εκπαιδευτικός Σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!


The field is required.

Please leave this field empty.
* Είμαι ενήμερος και Συγκατατίθεμαι με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Σχετικά Νέα

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!